Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 08:48

Το Επιμελητήριο εγκαινίασε συνεργασία με τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο υπηρεσιών υγείας με προνόμια για τα μέλη του

Ελένη Σκουλούδη, Βαγγέλης Ξυγκώρος Ελένη Σκουλούδη, Βαγγέλης Ξυγκώρος

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ 100.000 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ 
Τα μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, οι οικογένειές τους, οι εργαζόμενοί τους, δηλαδή περίπου 100.000 κάτοικοι της Μεσσηνίας, θα μπορούν το επόμενο διάστημα να απευθύνονται στον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο υπηρεσιών υγείας της χώρας, την Hellenic Healthcare Group, για προληπτικές εξετάσεις, νοσηλεία, διαγνώσεις, επεμβάσεις, με προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις. Η έναρξη της συνεργασίας παρουσιάστηκε χθες, από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Βαγγέλη Ξυγκώρο, την εκπρόσωπο της Hellenic Healthcare Group, Ελένη Σκουλούδη και εκπροσώπους τοπικών ιδιωτικών μονάδων υγείας και ιατρικής αποκατάστασης…

“Μετά από συζητήσεις με την Hellenic Healthcare Group, το City Hospital και το Κέντρο Αποκατάστασης Diaplasis, προχωράμε από κοινού στην έκδοση Κάρτας Υγείας, η οποία θα παρέχει προνομιακές τιμές και παροχές σε όλα τα Μέλη – Επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας αλλά και στο προσωπικό τους” ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Ξυγκώρος.

Ο ίδιος σημείωσε ότι το Επιμελητήριο σχεδίαζε να ξεκινήσει αυτή συνεργασία και την ανταποδοτική παροχή προς τα μέλη του εδώ και αρκετό καιρό, όμως η πανδημία του κορονοϊού δεν επέτρεψε τελικά να προχωρήσει η υλοποίηση του σχεδιασμού νωρίτερα. 


Ελένη Σκουλούδη, Βαγγέλης Ξυγκώρος, Βασίλης Τζωρτζάκης, Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος 

Ο κ. Ξυγκώρος επίσης τόνισε ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και νέες ανταποδοτικές παροχές προς τα μέλη του Επιμελητηρίου σε διάφορους τομείς με αποκορύφωμα την ολοκλήρωση της ψηφιακής αναβάθμισης του Επιμελητηρίου αλλά και την παροχή συμβουλευτικών και όχι μόνο υπηρεσιών.

Ακόμη ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας σημείωσε ότι “ο όμιλος Hellenic Healthcare Group, ο  μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της ιατρικής και νοσηλευτικής περίθαλψης στη χώρα μας σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και όραμα τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και την ανάδειξη της χώρας διεθνώς σε πρωτοπόρο στην ιατρική και νοσηλευτική περίθαλψη, μαζί με το City Hospital, τη μοναδική ιδιωτική, μικτή χειρουργική κλινική στη Νοτιοδυτική  Πελοπόννησο, και το εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης ατόμων με κινητικά και λειτουργικά ελλείμματα Diaplasis, συμμετέχει στη πρωτοποριακή αυτή συνεργασία με τη δημιουργία της ειδικής Κάρτας Υγείας, για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας”. 

Επιπλέον ο κ. Ξυγκώρος δήλωσε ότι τα μέλη του Επιμελητηρίου, οι οικογένειές τους και οι εργαζόμενοί τους θα έχουν: 

  • στο City Hospital: μια κλινική δυναμικότητας 32 κλινών που λειτουργεί στο κέντρο της πόλης της Καλαμάτας από το 1992, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, στελεχωμένη από διακεκριμένους ιατρούς σχεδόν όλων των ειδικοτήτων και άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, με τμήματα γενικής χειρουργικής, μαιευτικό - γυναικολογικό, οφθαλμολογικό, ορθοπεδικό και γαστρεντερολογικό-ενδοσκοπικό.
  • στο κέντρο Diaplasis: το εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης ατόμων με κινητικά και λειτουργικά ελλείμματα, δυναμικότητας 97 κλινών, με δυνατότητα εσωτερικής και εξωτερικής νοσηλείας και υπηρεσίες που περιλαμβάνουν: φυσικοθεραπεία, ρομποτική αποκατάσταση, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, υδροθεραπεία σε εσωτερική πισίνα, θεραπευτική γυμναστική, ψυχολογική υποστήριξη, ειδική διατροφή, νοσηλευτική φροντίδα και συνεχή ιατρική παρακολούθηση, ενώ, για την μεταφορά των ασθενών, η Diaplasis διαθέτει υπερσύγχρονο ασθενοφόρο όχημα καθώς και δυο ειδικά διαμορφωμένα μικρά λεωφορεία μεταφοράς ΑμΕΑ.
  • στα 6 κορυφαία θεραπευτήρια του Ομίλου HHG: το Υγεία, το Metropolitan Hospital, το Μητέρα, το Metropolitan General, το Λητώ και το Creta InterClinic καθώς και στα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα Healthspot που βρίσκονται σε Κηφισιά, Γλυφάδα, Περιστέρι και Πειραιά. Δηλαδή πρόσβαση σε νοσηλευτικές μονάδες που αποτελούν πρότυπα (Centers of Excellence) σε παγκόσμιο επίπεδο και σε 6.357 ιατρούς, 4.274 εργαζόμενους, 1.438 κλίνες νοσηλείας, 9 ρομποτικά χειρουργικά συστήματα, 9 μαγνητικούς τομογράφους τελευταίας γενιάς, 19 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα και σε διαγνωστικές υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου.

Την ικανοποίησή τους γι’ αυτή τη συνεργασία και τη βεβαιότητά τους ότι θα είναι προς όφελος των δικαιούχων των προνομίων, τόνισαν από τη Hellenic Healthcare Group η Ελένη Σκουλούδη, από το City Hospital ο Βασίλης Τζωρτζάκης και από το Diaplasis ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος.