Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 12:38

Συνταξιοδοτήθηκε ο αερολιμενάρχης Καλαμάτας Δημήτρης Μανδηλάρης

Μια νέα ζωή ξεκινά από σήμερα για τον Δημήτρη Μανδηλάρη, τον μέχρι σήμερα αερολιμενάρχη της Καλαμάτας, ο οποίος προσέφερε πολύ σημαντικές υπηρεσίες στον τόπο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες. Ο Δημήτρης Μανδηλάρης με την εργατικότητά του, τη διάθεση του για συνεργασία με όλους, την υπευθυνότητα και σοβαρότητά του ήταν βασικός συντελεστής της αναπτυσσόμενης πορείας που ακολουθεί η Μεσσηνία στον τομέα του τουρισμού…

Νέος αερολιμενάρχης Καλαμάτας είναι ο Κωνσταντίνος Τσιώρος, από το Άστρο της Αρκαδίας, ο οποίος υπηρετεί στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας περίπου 10 χρόνια. 

Ο Δημήτρης Μανδηλάρης υπηρέτησε στο αεροδρόμιο Καλαμάτας από το 1984 και όπως είπε στον αποχαιρετισμό του, όλα αυτά τα χρόνια περιείχαν και καλές και δύσκολες στιγμές και τελικά φεύγει από την υπηρεσία του ευχαριστημένος και με τη βεβαιότητα ότι το αεροδρόμιο της Καλαμάτας θα αναβαθμιστεί περισσότερο σε συνδυασμό με την επέκταση των εγκαταστάσεών του. 

Νιώθουμε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε και εμείς στην Kalamata Journal γιατί ποτέ δεν αρνήθηκε να μας ενημερώσει με εγκυρότητα και υπευθυνότητα. Του ευχόμαστε να απολαύσει όσο γίνεται περισσότερο τη ζωή που ξεκινά μετά τη συνταξιοδότηση.

Στ.Μ.