Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 08:10

Μέλη και φίλοι του ΚΙΝΑΛ ψηφίζουν για πρόεδρο - Κάλπες σε 12 πόλεις της Μεσσηνίας

Στην Καλαμάτα, τη Μεσσήνη, το Πεταλίδι, την Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους, το Κοπανάκι, τον Μελιγαλά, την Πύλο, την Κορώνη, το Βλαχόπουλο και την Καρδαμύλη θα ψηφίσουν σήμερα τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής, για την εκλογή του νέου προέδρου. Έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο,  Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο, Γιώργο Παπανδρέου και Παύλο Χρηστίδη. Σημειώνεται ότι στις εσωκομματικές εκλογές του 2015 είχαν ψηφίσει 671 μέλη και φίλοι του ΚΙΝΑΛ και η Φώφη Γεννηματά είχε πάρει το 54%...

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις εφτά το πρωί και θα κλείσουν στις εφτά το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ και όπως σημειώνει η κομματική οργάνωση της Μεσσηνίας, “ως μέλη του Κινήματος Αλλαγής, ορίζονται όσες και όσοι συμφωνούν με τις Αρχές και τις επιδιώξεις του Κινήματος. Κατά την διαδικασία των εκλογών όποια/ος δεν είναι ήδη μέλος υποβάλλει αίτηση εγγραφής ως μέλος ή φίλος και δηλώνει ότι δεν είναι μέλος άλλου πολιτικού κόμματος.

Μέλη ή φίλοι μπορούν να εγγραφούν Ελληνίδες/Έλληνες πολίτες, πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αλλοδαπές/οί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα, ηλικίας 16 ετών και άνω, οι οποίοι αποδέχονται τις Αρχές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Δεν μπορούν να εγγραφούν μέλη ή φίλοι, όσες και όσοι συμμετέχουν σε άλλο πολιτικό κόμμα ή σε φορείς με στόχους που έρχονται σε αντίθεση με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 7:00 π.μ. μέχρι τις 7:00 μ.μ. Για την συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι απαραίτητη η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού ταυτότητας. Το κόστος συμμετοχής στην ψηφοφορία είναι 3 ευρώ.

     Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά το υγιεινομικό πρωτόκολλο και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους.ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

     

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ (Είσοδος από πάροδο ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ)

4 εκλογικά τμήματα

 

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

2 εκλογικά τμήματα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 

 

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ

 

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ”

 

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 4 εκλογικά τμήματα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ

 

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

 3 εκλογικά τμήματα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΡΩΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ