Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 21:03

Με σχετική αλαζονεία η απάντηση του δημάρχου Καλαμάτας στα περί “συναλλαγής” και “ανεξάρτητων”

“Κάτι έπρεπε να πουν”, “έχουν και ένα ακροατήριο να ικανοποιήσουν” ήταν η σχετικά αλαζονική και απαξιωτική απάντηση του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, στην κριτική που έκαναν παρατάξεις της αντιπολίτευσης για δημοτικούς συμβούλους που ανεξαρτητοποιήθηκαν από τις παρατάξεις τους και τους ανατέθηκαν από τη δημοτική αρχή θέσεις ευθύνης…

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε: “Προφανώς κάτι πρέπει να πουν, το καταλαβαίνω αυτό. Έχουν άλλωστε και ένα ακροατήριο να ικανοποιήσουν. Υπάρχουν και προσωπικές φιλοδοξίες, οι οποίες είναι θεμιτές, ας μην το ξεχνάμε. 

Λοιπόν εμείς προχωράμε μπροστά, κοιτάμε την αναπτυξιακή προοπτική του δήμου μας. Οι αντιπολιτεύσεις έχουν τα δικά τους εσωτερικά ζητήματα και απ΄ ότι είδα τα πράγματα είναι αρκετά, ας τα λύσουν.

Το δικό μας το σύνθημα από την πρώτη στιγμή ήταν 

“ενώνουμε δυνάμεις”. Το είπαμε προεκλογικά, το είπαμε και μετεκλογικά σε όλους, το λέμε πάντα, δεν έχουμε σταματήσει ποτέ αυτό να το αναφέρουμε. 

Ενώνουμε δυνάμεις με όποιον θέλει πραγματικά να είναι εδώ και

να συνεργαστούμε για να προσφέρουμε στον τόπο μας. Από εκεί και πέρα όλοι κρινόμαστε και θα κριθούμε από τους πολίτες.

Όσο για κάποια σχόλια και χαρακτηρισμούς που με θλίψη ακούσαμε τις προηγούμενες μέρες θα προτείνω ο καθένας να κοιταχτεί στον καθρέφτη του, γιατί στην τοπική κοινωνία όλοι γνωριζόμαστε. Από εκεί και πέρα εμείς θα συνεχίσουμε και έχουμε μπροστά μας ένα σχέδιο.

Και επειδή δέχτηκα και συγχαρητήρια, θα πω καλοδεχούμενα. Ας είναι λίγο φειδωλοί όμως, γιατί μπορεί να χρειαστεί στο μέλλον να μας δώσουν και άλλα  συγχαρητήρια για επιλογές και επιτυχίες μας”.

Στ.Μ.