Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 01:38

Το «Δίκτυο» στην Αλαγονία για τα προβλήματα της περιοχής

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ
Αισιόδοξες εντυπώσεις άφησε στο «Δίκτυο Ενεργών  Πολιτών» η περιοδεία που πραγματοποίησε την Κυριακή σε χωριά της Αλαγονίας. Ο επικεφαλής και τα στελέχη της δημοτικής κίνησης συζήτησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα και διαπίστωσαν ότι οι θέσεις του «Δικτύου» έλκουν το ενδιαφέρον…

Ειδικότερα την  Κυριακή ο επικεφαλής Σταμάτης Μπεχράκης και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του «Δικτύου» είχαν συνάντηση στην Αλαγονία με κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής, ενώ προηγουμένως έγινε σύντομη επίσκεψη στη Νέδουσα. Στην Αλαγονία η συζήτηση ξεκίνησε με σύντομες εισηγητικές ομιλίες του Αντώνη Καζάκου και του Σταμάτη Μπεχράκη και συνεχίστηκε με παρεμβάσεις των κατοίκων πάνω στα προβλήματα του χωριού και της περιοχής γενικότερα. Αναδείχθηκαν τα προβλήματα, με κυριότερο την βελτίωση του οδικού δικτύου, τη σοβαρή –επιτέλους- αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ή ανεξέλεγκτων αγελάδων που καταστρέφουν την παραγωγή των κατοίκων, τα έργα του λεγόμενου ταμείου Μολυβιάτη, την εγκατάσταση υδρομέτρων, το κληροδότημα του Αναστασόπουλου που μεταβιβάστηκε στο Δήμο Πειραιά και την ανάπτυξη της περιοχής.
Το Δίκτυο ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τις περιοδείες και σε άλλα χωριά της περιοχής Αλαγονίας, με σκοπό την άμεση επαφή με τους κατοίκους και την ενημέρωση για τα προβλήματά τους.