Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 17:50

Ο Αντώνης Σαμαράς με επιστημονική συνεργάτιδα του Χάρβαρντ στον δήμαρχο Καλαμάτας

Ο Αντώνης Σαμαράς με επιστημονική συνεργάτιδα του Χάρβαρντ στον δήμαρχο Καλαμάτας

Τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, επισκέφθηκε σήμερα, στο Δημαρχείο της Αριστομένους, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, τον οποίο συνόδευαν η επιστημονική συνεργάτιδα (καθηγήτρια σημειώνει ο Δήμος) του Πανεπιστημίου του Harvard, Julia Hanna και η συνεργάτιδά της, Susan Young.

Όπως σημειώνει ο Δήμος Καλαμάτας σε δελτίο Τύπου, “Τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, στο Ιστορικό Δημαρχείο της πόλης, σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023. Τον κ. Σαμαρά συνόδευαν η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Harvard, Julia Hanna και η συνεργάτιδά της, Susan Young.
Υπήρξε εκτενής συζήτηση για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Καλαμάτας, τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και την πρόκληση της σύνταξης του Κλιματικού Συμβολαίου στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην Ευρωπαϊκή Αποστολή των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων της Ε.Ε. έως το 2030.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Σαμαρά, καθώς διαχρονικά στηρίζει την Καλαμάτα και σε κάθε ευκαιρία δείχνει το διαρκές του ενδιαφέρον για την πρόοδο της περιοχής”.