Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 16:35

Κωνσταντίνα Πιέρρου: Εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου

Η Κωνσταντίνα Πιέρρου με το γιο της, τη μητέρα της και τον θείο της Η Κωνσταντίνα Πιέρρου με το γιο της, τη μητέρα της και τον θείο της

 

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 

Με δυναμισμό, με τη δέσμευση ότι θα είναι η φωνή της πλειοψηφίας των πολιτών που διεκδικούν αυτά που δικαιούνται και αξίζουν, η Κωνσταντίνα Πιέρρου, υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, υποδέχτηκε χθες το βράδυ ψηφοφόρους, πολιτικούς της φίλους, εκπροσώπους του κόμματός της, πρόσωπα που την εκτιμούν, στα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου, στην οδό Νέδοντος 84 (1ος όροφος). 


Χαιρετισμός από τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιάννη Νικολακόπουλο

Μετά τη θρησκευτική τελετή του αγιασμού η Κωνσταντίνα Πιέρρου με σύντομη ομιλία της χαιρέτισε τον κόσμο που παραβρέθηκε, ξεκινώντας με αναφορά στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το πρώτο κόμμα που τίμησε τη γυναίκα, ήταν το κόμμα της Μελίνας Μερκούρη, της Φώφης Γεννηματά κ.ά.

Η Κωνσταντίνα Πιέρρου έκανε μια σύντομη αναδρομή σε σταθμούς της μέχρι τώρα κοινωνικής, επιστημονικής και πολιτικής διαδρομής της. Επισήμανε ότι μετά τις σπουδές της στα Ιωάννινα, στη φυσική, όπου ήταν μέλος της ΠΑΣΠ, επέστρεψε στην Καλαμάτα και το 2004 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καλαμάτας με το συνδυασμό του πρώην δημάρχου, Γιώργου Κουτσούλη. Το 2019 ήταν υποψήφια σύμβουλος με το συνδυασμό του Βασίλη Τζαμουράνη και αμέσως μετά “επιστρατεύτηκε” ως υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας μετά από πρόταση που της έκανε η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά. Τώρα, συνέχισε η Κωνσταντίνα Πιέρρου, είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα που δίνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, για να βγάλει και πάλι τη χώρα, το νομό, τους πολίτες από τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. 


Με τον πρώην δήμαρχο Καλαμάτας, Γιώργο Κουτσούλη

“Ξεκινάμε με δυναμισμό, με ομοψυχία, με ενότητα, που είναι έννοιες οι οποίες με χαρακτηρίζουν. Εγώ στέκομαι με ευθύνη μπροστά σε αυτό τον αγώνα και ζητώ τη στήριξή σας”, είπε η Κωνσταντίνα Πιέρρου. 

Για την υποψήφια βουλευτή μίλησαν ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας, Γιάννης Νικολακόπουλος, ο πρώην γραμματέας της οργάνωσης Δημήτρης Ανδριανόπουλος, η πρώην συνυποψήφιά της Αθηνά Μπλάνα, ο συνυποψήφιός της Σπύρος Πώρος, ο μαθηματικός Γιώργος Σμέρλας και η στενή της φίλη και συνεργάτιδά της, Ιωάννα Πέζου. 

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Κατσούλης και Γιάννης Πάζιος, ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Κουτσούλης, ο πρώην αντιδήμαρχος Γρηγόρης Μασούρας κ.ά