Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 21:52

Εντατικές προετοιμασίες για το 1ο Messinia Forum “Από τη Θεωρία στην πράξη”

Εντατικές προετοιμασίες για το 1ο Messinia Forum “Από τη Θεωρία στην πράξη”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  

Μέλη του Συλλόγου Εστίασης Καλαμάτας και η ομάδα υποστήριξης εργάζονται εντατικά στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, προετοιμάζοντας το χώρο για το διήμερο 1ο Messinia Forum, μια μεγάλη διοργάνωση με πλούσια θεματολογία, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου 2023, με θέμα “Από τη θεωρία στην πράξη”. Ο πρόεδρος, Γιάννης Κολοβός και μέλη του Συλλόγου παρουσίασαν το πρωί, σε συνέντευξη Τύπου, το πρόγραμμα της διήμερης διοργάνωσης, η οποία θα ξεκινήσει, μετά τους χαιρετισμούς, με ομιλία της υφυπουργού Τουρισμού, Σοφίας Ζαχαράκη, το Σάββατο στις έξι το απόγευμα…

Ο πρόεδρος του ΣΕΜ, Γιάννης Κολοβός, πλαισιωμένος από τα μέλη του Συλλόγου, χαρακτήρισε την πρωτοβουλία του Συλλόγου ως “τολμηρή”, καθώς είναι μια μεγάλη διοργάνωση με δεκάδες εισηγήσεις και ομιλητές και με συνέργειες επιχειρήσεων και παραγωγών από πολλούς διαφορετικούς τομείς. Σημείωσε ότι η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και πως τα μέλη του Συλλόγου έχουν κοπιάσει προκειμένου το 1ο Messinia Forum να κριθεί ως επιτυχημένο απαντώντας στα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Ακόμη εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας ότι τη διοργάνωση έχουν αγκαλιάσει οι έξι Δήμοι της Μεσσηνίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ενώ επισήμανε ακόμη ότι οι προεγγραφές για την παρακολούθηση του Forum είναι ήδη πολλές δεκάδες. 

Ο Άρης Βερτζιάν, ιδιοκτήτης του Secada στην Καλαμάτα, από την πλευρά του υπογράμμισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι μέσα από το Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας ενώνονται δυνάμεις για το καλό των επιχειρήσεων. Χαρακτηριστικά σημείωσε ότι οι επαγγελματίες μόνοι τους μπορούν να φτάσουν μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο όμως με την ένωση δυνάμεων και με εκδηλώσεις όπως το συγκεκριμένο Forun μπορούν να πάνε ακόμη ψηλότερα. Τέλος τόνισε ότι ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Κολοβός, προσφέρει με σεμνότητα και εργατικότητα πολύτιμες υπηρεσίες και τον ευχαρίστησε θερμά γι’ αυτό.