Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 17:11

Η δημοτική αρχή δείχνει ότι τα έργα δουλεύονται

Η δημοτική αρχή δείχνει ότι τα έργα δουλεύονται

Να δείξει ότι η κατάσταση έχει αλλάξει και τα έργα έχουν πάρει μπροστά, θέλει η δημοτική αρχή Καλαμάτας, η οποία δέχεται μεγάλη κριτική από την αντιπολίτευση για πολύ φτωχές επιδόσεις στο συγκεκριμένο τομέα. Ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, επισκέπτεται όλα τα έργα τα οποία αυτή την περίοδο δεν είναι σταματημένα και η δημοτική αρχή προβάλλει την πρόοδο που σημειώνεται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου. Έτσι, υπάρχει πλήθος φωτογραφιών για το έργο της ανάπλασης στη Ναυαρίνου, το έργο της διάνοιξης δρόμου και της δημιουργίας χώρου στάθμευσης οχημάτων ανατολικά της εκκλησίας της Ανάστασης στην Παραλία, για την αποκατάσταση του κτιρίου της Ηλεκτρικής Εταιρείας, για την αναβάθμιση του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου και για τη δημιουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στο παλιό δημαρχείο της οδού Θουκυδίδου…

 

Εργασίες στη Ναυαρίνου και Μαιζώνος

Σε ό,τι αφορά την ανάπλαση στη Ναυαρίνου (τμήμα από το Φαρών ως Ακρίτα), η δημοτική αρχή ανακοίνωσε ότι τσιμεντοστρώθηκε και το κάθετο τμήμα της οδού Μαιζώνος ώστε να ακολουθήσει η στρώση με των πεζοδρομίων με πλάκες και μάρμαρα και του δρόμου με κυβόλιθους. 


Δημιουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στο παλιό Δημαρχείο της Θουκυδίδου

Σχετικά με τη διάνοιξη της οδού Γ. Φτέρη ανατολικά της εκκλησίας της Ανάστασης, η δημοτική αρχή σημειώνει ότι οι εργασίες διαμόρφωσης προχωρούν με καλούς ρυθμούς. 

Ακόμη, για το κτίριο της Ηλεκτρικής Εταιρείας, η δημοτική αρχή αναφέρει ότι το έργο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και είναι εντός των χρονοδιαγραμμάτων. 


Εργασίες στην παλιά Ηλεκτρική Εταιρεία

Για το έργο του ΔΗΠΕΘΕ, δίπλα από την πρώην Ηλεκτρική Εταιρεία, η δημοτική αρχή επισημαίνει ότι οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και αφορούν τόσο το κέλυφος του κτιρίου και τους εσωτερικούς χώρους όσο και τον περιβάλλοντα χώρο. 


Εργασίες στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας

Τέλος, για το έργο της δημιουργίας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στο παλιό Δημαρχείο της Θουκυδίδου η δημοτική αρχή ανακοίνωσε ότι θα ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι. 

Στ.Μ.