Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 10:28

Συνεχίζεται ο αγώνας στην Καλαμάτα για ανοιχτή και ελεύθερη ΕΡΤ

Συνεχίζεται ο αγώνας στην Καλαμάτα για ανοιχτή και ελεύθερη ΕΡΤ

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ
Ο αγώνας για ανοιχτή και ελεύθερη ΕΡΤ πρέπει να συνεχιστεί. Σε αυτό συμφώνησαν όλοι όσοι συγκεντρώθηκαν και χθες το βράδυ στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Καλαμάτας, όπου εκτός από την ενημέρωση για τις εξελίξεις πραγματοποιήθηκε μια πολύ ωραία μουσική εκδήλωση, με τον…

…Παναγιώτη Σταθέα, τον Γιώργο Κουφαλάκο, τον Γιάννη Γαλανόπουλο και άλλους μουσικούς.
Η προσωρινή διαταγή του Συμβουλίου της Επικρατείας έγινε δεκτή από τους εργαζόμενους και τον κόσμο με προβληματισμό, καθώς θεωρείται ότι αυτή επιχειρεί να εκτονώσει την κατάσταση και δεν υπηρετεί το αίτημα για δημόσια και ελεύθερη ραδιοτηλεόραση.
Έτσι λοιπόν οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται, οπότε και σήμερα εργαζόμενοι και κόσμος θα συναντηθούν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Καλαμάτας, στο ανατολικό κέντρο.
Σε ό,τι αφορά την εκπομπή των σημάτων της ΕΡΑ Καλαμάτας και της δημόσιας τηλεόρασης, εργαζόμενοι επρόκειτο να επισκεφθούν σήμερα τον εισαγγελέα Καλαμάτας, προκειμένου να τους δώσει την άδεια να μπουν στο κέντρο εκπομπής, στο Λυκόδημο, να δουν τι ζημιά έχουν προκαλέσει οι άγνωστοι στα μηχανήματα και αν είναι δυνατό να την επισκευάσουν.
Οι άγνωστοι μπήκαν το Σάββατο στο κέντρο εκπομπής, κόβοντας τα σύρματα του φράχτη, σπάζοντας το λουκέτο της πόρτας και ανοίγοντάς τη με λοστό, έκοψαν τα σήματα της ΕΡΤ, της ΕΡΑ Καλαμάτας, του καναλιού της Βουλής και της NOVA και έφυγαν βάζοντας δικό τους λουκέτο!
Στ.Μ.