Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 18:42

Παραλήφθηκε και "πλύθηκε" το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Αποπερατώθηκε, παραλήφθηκε, σήμερα ολοκληρώθηκε το πλύσιμό του, οπότε είναι απολύτως έτοιμο να λειτουργήσει. Η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας ξεκίνησε. Την Πέμπτη 18 Ιούλη η πρώτη παράσταση…

(φωτογραφίες)

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου είχαν ξεκινήσει οι εργασίες καθαρισμού του Μεγάρου, από εταιρία της Καλαμάτας, οι οποίες ολοκληρώθηκαν το απόγευμα. Καθαρίστηκε και ο περιβάλλον χώρος από τη βλάστηση, ενώ τσιμεντοστρώθηκε και ένα μικρό τμήμα ώστε οι επισκέπτες από την κύρια είσοδο να μην χρειάζεται να πατούν χώμα.
Επισκεφθήκαμε το κτήριο, το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον, τεράστιο, ενώ το αμφιθέατρο είναι εξαιρετικό. Εκείνο ωστόσο που εντυπωσιάζει είναι η σκηνή και οι βοηθητικοί της χώροι με τους διάφορους μηχανισμούς της.
Χθες, Πέμπτη, έγινε και η διοικητική παραλαβή του έργου, από τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Δημόπουλο, ως εκπρόσωπο του δημάρχου που απουσίαζε στην Τρίπολη, τον πρόεδρο της Φάρις, Νίκο Μπασακίδη, ως εκπρόσωπο του χρήστη του κτηρίου, τους εκπροσώπους της εταιρείας που το κατασκεύασε και των μηχανικών που επέβλεψαν το έργο.
Στ.Μ.