Κυριακή, 09 Αυγούστου 2026 18:32

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Στέφανος Αργυρόπουλος "Ρουσούλας"

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Στέφανος Αργυρόπουλος "Ρουσούλας"

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός καλαματιανός, ο Στέφανος Αργυρόπουλος, ένας εκ των  «Ρουσουλαίων» που πάρα πολλοί ήξεραν, συναναστράφηκαν, αγάπησαν, γνώρισαν έφυγε την Κυριακή για το μεγάλο ταξίδι. Σε ηλικία 77 ετών. Σκορπίζοντας πόνο στους οικείους του και όλους όσοι τον ήξεραν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, λάτρης του ποδοσφαίρου είχε δεχθεί πριν κάποια χρόνια ένα πολύ βαρύ χτύπημα από τη μοίρα.

Έχασε το γιό του τον Κώστα Αργυρόπουλο το γνωστό σε όλους «Κόλκα» των μεσσηνιακών γηπέδων.

Σε ηλικία μόλις 36 ετών κατέρρευσε στο γήπεδο, από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια προπόνησης της Αθλητικής Ένωσης Μάνης.

Επόμενο ήταν το γεγονός αυτό να σκιάσει το υπόλοιπο του βίου του Στέφανου Αργυρόπουλου που μάλιστα τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Γι’ αυτό είχε «εξαφανιστεί» από στέκια και χώρους όπου σύχναζε, όντας σε όλο τον κόσμο αγαπητός και με διάθεση και προσφορά να βοηθήσει όπου το ζητούσαν.

Θλίψη για την οικογένειά του.

Και σε όσους τον ήξεραν μεταξύ άλλων και κόσμο ποδοσφαιρικό, αφού έχει υπάρξει παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας και του Παμίσου.

Καλό ταξίδι…