Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 21:59

Εντυπώσεις με το ύψος της αντιμισθίας του γενικού γραμματέα του Δήμου Καλαμάτας

Εντυπώσεις με το ύψος της αντιμισθίας του γενικού γραμματέα του Δήμου Καλαμάτας

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ 34.000 ΕΥΡΩ
Όπως και να το κάνουμε, οι 34.000 ευρώ δεν είναι και λίγα χρήματα. Όμως το ότι δεσμεύτηκε πίστωση 34.000 ευρώ, για τις αντιμισθίες του γενικού γραμματέα του Δήμου Καλαμάτας για το 2014, δεν σημαίνει ότι τόσα είναι τα λεφτά που θα πάρει αθροιστικά αυτό τον χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι θα πάρει σχεδόν τα μισά…

Το επισημαίνουμε γιατί κάποιοι έσπευσαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις εις βάρος του γενικού γραμματέα του Δήμου, ο οποίος στο χέρι θα πάρει 18.800 ευρώ. Ο Βασίλης Χατζής εάν ήταν στη δουλειά του, στη Διεύθυνση Δασών, θα έπαιρνε ίσως περισσότερα χρήματα και δεν θα χρειαζόταν να δουλεύει με τους εξαντλητικούς ρυθμούς που χρειάζεται να δουλεύει ο γραμματέας ενός οργανισμού με εκατοντάδες εργαζόμενους και ατελείωτες ευθύνες, όπως ο Δήμος Καλαμάτας.
Κάνουμε το σχόλιο αυτό, γιατί κάποιοι επιχείρησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για τις αποδοχές του γενικού γραμματέα με αφορμή το θέμα που δημοσιεύσαμε στο «KalamataJournal» πριν λίγες ημέρες για τις αντιμισθίες του δημάρχου, των αντιδημάρχων, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του γενικού γραμματέα.
Στ.Μ.