Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014 19:42

Άλλες 846.000 ευρώ για το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας...

Τάσος Νιάρχος Τάσος Νιάρχος

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Δαπανώνται εκατομμύρια ευρώ για το Μέγαρο Χορού, το οποίο όμως θα προσφερθεί σε ιδιωτικά συμφέροντα. Αυτό υποστήριξε σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τάσος Νιάρχος…

Ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, αντιδήμαρχος Παύλος Μπουζιάνης, εισηγήθηκε την τροποποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου, ώστε να ενταχθεί σε αυτόν και το ποσό των 846.000 ευρώ, που έχει εγκριθεί από το ΕΣΠΑ, προκειμένου να γίνει ανάπλαση στον περιβάλλοντα χώρο του Μεγάρου Χορού.
Κατά της εισήγησης ψήφισε ο Τάσος Νιάρχος, τονίζοντας ότι για το Μέγαρο Χορού έχουν δαπανηθεί πάρα πολλά χρήματα αλλά το έργο θα το πάρει τελικά ιδιώτης. Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Αναμένουμε, αν και γνωρίζουμε τι θα γίνει, τη μελέτη της Εθνικής Τράπεζας, για να δούμε σε ποιούς θα δοθεί το Μέγαρο Χορού για να το διαχειρίζονται και ποια συμφέροντα θα εξυπηρετεί».
Ο Παύλος Μπουζιάνης σημείωσε ότι η ανάπλαση θα γίνει για τον κόσμο και όχι για κάποια ιδιωτικά συμφέροντα, ενώ υπερθεμάτισε για το έργο της ανάπλασης και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Θόδωρος Μπρεδήμας.
Στ.Μ.