Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012 13:53

Που θα ψηφίσουν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ για το νέο πρόεδρο

Που θα ψηφίσουν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ για το νέο πρόεδρο

Ο ΠΗΧΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Αν φτάσει αύριο στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ ένας στους τρεις, σε σχέση με όσους ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές του 2007, τότε ο κομματικός μηχανισμός θα είναι ευχαριστημένος.
Αυτός φαίνεται ότι είναι ο πήχης που έχει τεθεί από το κόμμα για τη συμμετοχή των μελών και των φίλων στη διαδικασία εκλογής του Ευάγγελου Βενιζέλου ως νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Στις προηγούμενες εκλογές, στις κάλπες προσήλθαν σχεδόν 9.000 μέλη και φίλοι, οπότε αύριο εάν ψηφίσουν περίπου 3.000 άτομα, το κόμμα θα μπορεί να ισχυριστεί ότι η βάση του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται κοντά στη νέα προσπάθεια ανασύνταξης υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στη Μεσσηνία θα στηθούν 17 κάλπες. Στην Καλαμάτα η ψηφοφορία θα γίνει στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος». Στη Μάνη η κάλπη θα στηθεί στο Δημαρχείο της Καρδαμύλης. Επίσης, ψηφοφορία θα γίνει στο Δημαρχείο Μεσσήνης, στο Δημαρχείο του Χατζή, στο Δημαρχείο του Αριστομένη, στο Δημαρχείο του Πεταλιδίου, στο ΚΕΠ του Αγίου Ανδρέα, στο Δημαρχείο του Σιδηρόκαστρου Τριφυλίας, στο Δημαρχείο του Κοπανακίου, στο Δημαρχείο της Κυπαρισσίας, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών, στο Δημαρχείο Πύλου, στο Πανόραμα της Κορώνης, στο Δημαρχείο του Βλαχόπουλου, στο ΚΑΠΗ του Σουληναρίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Χώρας και στο Δημαρχείο Μελιγαλά.
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις εννέα το πρωί και θα κλείσουν στις πέντε το απόγευμα, ενώ, εάν σημειωθεί μεγάλη προσέλευση, θα υπάρχει η ευχέρεια της παράτασης για δύο ώρες μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας.