Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014 22:20

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με Μεσσήνιο υποψήφιο περιφερειάρχη και ευρωβουλευτή

Ο Πάνος Καμμένος με τον Μανώλη Μάκαρη, υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας τον οποίο υποστηρίζουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ο Πάνος Καμμένος με τον Μανώλη Μάκαρη, υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας τον οποίο υποστηρίζουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Δικό τους ψηφοδέλτιο θα κατεβάσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και μάλιστα ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι Μεσσήνιος. Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Φαραί Παλάς». Είπε ότι Μεσσήνιος θα υπάρχει και στο ευρωψηφοδέλτιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του…

…«KalamataJournal», υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο που θα στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ενώ υποψήφιος ευρωβουλευτής του κινήματος θα είναι ο Δημήτρης Μπαρμπετσέας.
Ο Πάνος Καμμένος, που περιόδευσε σήμερα στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη, στη συνέντευξη που παραχώρησε το απόγευμα σημείωσε σχετικά με τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ότι η Μεσσηνία δικαιούται να έχει υποψήφιο περιφερειάρχη και σημείωσε ότι οι τελικές αποφάσεις και τα ονόματα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες του Πέτρου Τατούλη και του Οδυσσέα Βουδούρη, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι δεν έχουν καν τη στήριξη των δικών τους πολιτικών χώρων, της Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα, αλλά και ότι δεν έχουν δηλώσει ξεκάθαρα τις θέσεις τους για το μνημόνιο. Ιδιαίτερα για τον Πέτρο Τατούλη τόνισε ότι υποδέχτηκε τους Γερμανούς αξιωματούχους που λειτουργούν σαν κατακτητές της χώρας μας.
Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι οι ευρωεκλογές αποτελούν ορόσημο όχι για τους Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά για την Ελλάδα και την Ευρώπη, γιατί από το αποτέλεσμά τους θα εξαρτηθεί εάν τα έθνη-κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης διατηρήσουν την κυριαρχία τους ή εάν δημιουργηθεί η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, που θα τελεί υπό τον έλεγχο των Γερμανών και των τραπεζιτών. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, υπογράμμισε, δίνουν τον αγώνα ώστε τα έθνη-κράτη να διατηρήσουν την αυτονομία τους μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι το κόμμα του στο Δήμο Καλαμάτας υποστηρίζει ως υποψήφιο δήμαρχο τον Μανώλη Μάκαρη, έναν γιατρό που δεν παίρνει φακελάκια, όπως τόνισε και εξήγησε ότι η στήριξη δεν αποτελεί πολιτική κηδεμονία αλλά υποστήριξη σε έναν άνθρωπο που αύριο θα είναι καλός δήμαρχος για την περιοχή του, ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων. Το ίδιο σημείωσε και για τον Κώστα Σπυρόπουλο, τον οποίο στηρίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για το Δήμο Μεσσήνης.
Στ.Μ.