Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 21:35

Εγκαίνια και ομιλία στο εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Νίκα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Εγκαινιάστηκε το βράδυ το εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Νίκα και του συνδυασμού του «Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», με το δήμαρχο να ζητάει και πάλι νίκη από την πρώτη Κυριακή, όχι από αλαζονεία, όπως σημείωσε, αλλά γιατί αυτό θα είναι η επιβράβευση για το έργο και τις προσπάθειες που κατέβαλε η δημοτική του αρχή…

Ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου έγινε από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο, που παρακολούθησε και την ομιλία που έκανε στη συνέχεια ο Παναγιώτης Νίκας, λίγο πίσω από την εξέδρα.
Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Περικλής Μαντάς, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Χρυσομάλλης, η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ που είναι υποψήφια και πάλι με τη Ν.Δ. Νίκη Τζαβέλα και φυσικά υποψήφιοι και φίλοι του συνδυασμού.
Στην ομιλία του ο δήμαρχος Καλαμάτας τόνισε ότι η δημοτική του αρχή επιτέλεσε μεγάλο έργο και μέσα σε συνθήκες κρίσης κατέφερε να βάλει γερά θεμέλια για τις προοπτικές του Δήμου Καλαμάτας.
Αναφέρθηκε ειδικά σε έργα που έγιναν, σε έργα που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη δημοτική θητεία, ενώ κάλεσε τους υποψήφιους και τους φίλους του συνδυασμού να αγωνιστούν μέχρι να κλείσουν οι κάλπες ώστε η παράταξη να πάρει την εντολή των ψηφοφόρων για να συνεχίσει το έργο της.
Κλείνοντας ο Παναγιώτης Νίκας είπε «ζήτω η Καλαμάτα, ζήτω ο Δήμος Καλαμάτας, ζήτω η πατρίδα μας», ενώ έκανε αναφορές ακόμη για την υποστήριξη του ελληνισμού και του έθνους, με τήρηση του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Σημειώνεται, τέλος, ότι σήμερα ανακοινώθηκε η πλήρωση άλλων δύο θέσεων στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα. Στην 62η θέση μπαίνει ο Αναστάσιος Π. Στρούμπος, ηλεκτρολόγος-μηχανολόγος και στην 63η θέση η Ευαγγελία Π. Κονταξή, οικονομολόγος.
Στ.Μ.