Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 00:00

Οικόπεδο για την προσωρινή περίθαλψη αδέσποτων σκύλων ψάχνει ο Δήμος

Οικόπεδο για την προσωρινή περίθαλψη αδέσποτων σκύλων ψάχνει ο Δήμος

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 
Οικόπεδο, κατά προτίμηση με οικίσκο στις παρυφές της πόλης, τεσσάρων στρεμμάτων περίπου, ψάχνει να βρει ο Δήμος Καλαμάτας, για την προσωρινή περίθαλψη αδέσποτων σκύλων. Την ανακοίνωση έκανε ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, που τόνισε ότι το πρόβλημα της εγκατάλειψης σκύλων έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις…

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 
Οικόπεδο κατά προτίμηση με οικίσκο στις παρυφές της πόλης, τεσσάρων στρεμμάτων περίπου, ψάχνει να βρει ο Δήμος Καλαμάτας, για την προσωρινή περίθαλψη αδέσποτων σκύλων. Την ανακοίνωση έκανε ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, που τόνισε ότι το πρόβλημα της εγκατάλειψης σκύλων έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις…

Ο κ. Νίκας τόνισε ότι ο Δήμος ενδιαφέρεται εμπράκτως για την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος, διαθέτοντας ένα σοβαρό χρηματικό ποσό, σε σταθερή βάση, για την αγορά τροφών που προσφέρονται σε αδέσποτα σκυλιά σε διάφορες περιοχές της πόλης.
Ωστόσο υπογράμμισε ότι εξαιτίας της κρίσης η εγκατάλειψη των σκύλων έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις κάτι που σε συνδυασμό με τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό, δημιουργεί μια πολύ προβληματική κατάσταση.
Ακόμη, ο κ. Νίκας ανέφερε ότι ο Δήμος συνεργάζεται για αυτά τα θέματα με τον Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας και μάλιστα σημείωσε ότι για την εξεύρεση του οικοπέδου στο οποίο θα γίνεται η περίθαλψη των αδέσποτων και η φιλοξενία των επιθετικών σκύλων είχε σύσκεψη προχθές το βράδυ με τους εκπροσώπους του Φιλοζωικού.
Στ.Μ.