Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 00:00

Εθελοντές για το Γραφείο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας

Εθελοντές για το Γραφείο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας

ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ 
Όσοι θέλετε να εργαστείτε εθελοντικά προκειμένου να επιλεγεί η Καλαμάτα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, το 2021, μπορείτε τώρα να υποβάλετε την αίτησή σας…

ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ 
Όσοι θέλετε να εργαστείτε εθελοντικά προκειμένου να επιλεγεί η Καλαμάτα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, το 2021, μπορείτε τώρα να υποβάλετε την αίτησή σας…

Το Γραφείο Υποψηφιότητας «KALAMATA21» δημοσίευσε σήμερα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προς όσους θέλουν να συμμετέχουν στις δραστηριότητές του για τη διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.
Σημειώνει το Γραφείο Υποψηφιότητας: «Ο εθελοντισμός είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι μίας Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. Οι οικουμενικές αξίες του εθελοντισμού, της ανιδιοτελούς προσφοράς, της συνεργασίας, της ομαδικότητας και του κοινού οράματος, είναι οδηγός κάθε προγράμματος Εθελοντισμού που εφαρμόζουν οι πόλεις που φιλοξενούν τον Τίτλο.
Οι εθελοντές παίζουν καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση μίας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, αλλά η προσφορά τους ξεκινάει πολύ νωρίτερα, στο στάδιο της διεκδίκησης του τίτλου. Η προσφορά τους αυτή, ο ενθουσιασμός και η αφοσίωση στο κοινό όραμα θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Καλαμάτας στη διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.
Το Γραφείο Υποψηφιότητας “KALAMATA21” απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν εθελοντικά στις δραστηριότητές του, στα πλαίσια της διεκδίκησης του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. 
Οι ημέρες και ώρες απασχόλησης των εθελοντών, θα καθοριστούν από τους ίδιους και σύμφωνα με τις προγραμματισμένες δράσεις, που θα ορίσει το Γραφείο Υποψηφιότητας.
Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν με τους παρακάτω τρόπους:
    Συμπλήρωση αίτησης στο Γραφείο Υποψηφιότητας (Αριστομένους 33, Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας).
    Συμπλήρωση ηλεκτρονική φόρμας στο παρακάτω link: http://goo.gl/forms/tfT6HZi87m
    Με αναζήτηση της αίτησης και αποστολή της στο e-mail: info@kalamata21.eu 
Η υποβολή των αιτήσεων για τον πρώτο κύκλο στελέχωσης του σώματος εθελοντών είναι ανοιχτή μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 27211-81030 (09:00-16:00) και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».