Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 21:42

Έκλεισε ο Περικλής Μαντάς, κλείνει η Μαρία Οικονομάκου

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ν.Δ. 
Τους δύο πρώτους σε σταυρούς αυτοδιοικητικούς της ανθρώπους, τον Περικλή Μαντά και τη Μαρία Οικονομάκου, βάζει στο ψηφοδέλτιό της Μεσσηνίας η Νέα Δημοκρατία…

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ν.Δ. 
Τους δύο πρώτους σε σταυρούς αυτοδιοικητικούς της ανθρώπους, τον Περικλή Μαντά και τη Μαρία Οικονομάκου, βάζει στο ψηφοδέλτιό της Μεσσηνίας η Νέα Δημοκρατία…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της “Kalamata Journal”, ο Περικλής Μαντάς, πρώτος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος Μεσσηνίας με το συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη, είπε το «ναι» και εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία. Ο Περικλής Μαντάς είναι θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, με αρμοδιότητα την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα, καθώς και πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Περικλής Μαντάς κατάγεται από τη Φαρακλάδα της Κυπαρισσίας και κατά κάποιο τρόπο είναι ο εκπρόσωπος της Τριφυλίας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, μετά τη μεταπήδηση του Τάκη Κατσίβελα στο Δήμο.
Η Μαρία Οικονομάκου εκτός απροόπτου θα είναι επίσης υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Μεσσηνία. Είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας και ήρθε πρώτη σε ψήφους με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου, Παναγιώτη Νίκα, ενώ έχει πολύχρονη φιλική σχέση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Η υποψηφιότητα της Μαρίας Οικονομάκου κατά κάποιο τρόπο ενισχύει τις δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας στην Καλαμάτα, όπου το κόμμα έχασε στις ευρωεκλογές από το ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, η Μαρία Οικονομάκου καλύπτει και το κενό που υπήρχε ως προς τις ισχυρές γυναικείες συμμετοχές στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο.
Κατά τα άλλα, το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. θα περιλαμβάνει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον υφυπουργό Άμυνας Γιάννη Λαμπρόπουλο, τον βουλευτή Δημήτρη Σαμπαζιώτη, τον μηχανικό Μίλτο Χρυσομάλλη και έναν ή μία ακόμη.
Στ.Μ.