Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 02:42

Τρεις Μεσσήνιοι στην πρώτη λίστα με τους υποψήφιους του Ποταμιού

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ΗΣ ΓΕΝΑΡΗ 
Κορυφώνονται και στο Ποτάμι, του Σταύρου Θεοδωράκη, οι προσπάθειες για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του κόμματός του για τις εκλογές της 25ης Γενάρη. Τρεις Μεσσήνιοι περιλαμβάνονται σε λίστα με τους πρώτους 200 υποψήφιους βουλευτές…

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ΗΣ ΓΕΝΑΡΗ 
Κορυφώνονται και στο Ποτάμι, του Σταύρου Θεοδωράκη, οι προσπάθειες για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του κόμματός του για τις εκλογές της 25ης Γενάρη. Τρεις Μεσσήνιοι περιλαμβάνονται σε λίστα με τους πρώτους 200 υποψήφιους βουλευτές…

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Γιώργο Γιαννακέα, από την Καρδαμύλη, τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικητέα. Τα ονόματα που ακούγονται ακόμη είναι διάφορα. Ανάμεσά τους αυτό του πρωταθλητή τένις με αμαξίδιο, Γιώργου Λαζαρίδη και της θεματικής αντιπεριφερειάρχη, Ντίνας Νικολάκου.
Ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι υποψήφιος ή στη Β’ Αθηνών ή στα Χανιά της Κρήτης. Από τα γνωστά ονόματα, με το Ποτάμι θα είναι υποψήφιοι οι Νίκη Φούντα (προερχόμενη από τη ΔΗΜΑΡ, κατεβαίνει στην Αιτωλοακαρνανία), Κατερίνα Μάρκου (Β' Θεσσαλονίκης), Πέτρος Τατσόπουλος (Β' Αθήνας), Γρηγόρης Ψαριανός (Β' Αθήνας), ενώ ο Σπύρος Λυκούδης εκτιμάται ότι θα οριστεί επικεφαλής στο Επικρατείας.
Τη μάχη με το Ποτάμι στην Α' Αθήνας θα δώσει η πρώην ευρωβουλευτής, Αννυ Ποδηματά, στο Ηράκλειο ο επίσης πρώην ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης, στη Β' Πειραιά ο Γεράσιμος Γεωργάτος (προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ), στη Ροδόπη ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, στη Β' Αθήνας η Αντιγόνη Λυμπεράκη, στη Β΄ Αθήνας ο Λυκούργος Λιαρόπουλος, στην Α' Θεσσαλονίκης η Νιόβη Παυλίδου (υποψήφια περιφερειάρχης με την Ελιά στις πρόσφατες εκλογές), στην ίδια περιφέρεια ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Μπουτάρη και αντιδήμαρχος, Σπύρος Πέγκας, στην Κοζάνη η Ντόρα Τσικαρδάνη (ΜΕΤΑρρυθμιστές), στη Β' Αθήνας ο γνωστός σκηνοθέτης Γιάννης Κασπίρης, ενώ η συνεπώνυμη και συνονόματη της πρώην επιτρόπου, Μαρία Δαμανάκη (δικηγόρος) θα κατέλθει στο Ηράκλειο.