Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2015 23:29

Ο Παπανδρέου παρουσιάζει τα ψηφοδέλτια της Πελοποννήσου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ 
Από τον Γιώργο Παπανδρέου, ιδρυτή του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, θα γίνει η παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Πελοποννήσου, την Παρασκευή το απόγευμα στην Τρίπολη…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ 
Από τον Γιώργο Παπανδρέου, ιδρυτή του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, θα γίνει η παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Πελοποννήσου, την Παρασκευή το απόγευμα στην Τρίπολη…

Το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας έχει κλείσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ωστόσο επίσημη ανακοίνωση δεν πρόκειται να γίνει πριν από την παρουσίαση που θα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος στη Μεσσηνία έχει αναλάβει ο διεθνολόγος Αντώνης Τσώνης, ο οποίος δήλωσε στην «Kalamata Journal», ότι η εδώ επιτροπή του ΚΙΔΗΣΟ έχει προτείνει περίπου δέκα πρόσωπα για το ψηφοδέλτιο και ύστερα από αξιολόγηση έχουν επιλεγεί οι επτά που το συγκροτούν. Ο Αντώνης Τσώνης απέφυγε να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα, θεωρείται όμως βέβαιο ότι θα είναι υποψήφιοι ο Μενέλαος Γερονικολός, ο Γιάννης Αργυράκης, ενώ οι πληροφορίες επιμένουν για ενδεχόμενη υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, που έλκει την καταγωγή του από το Μελιγαλά, καθώς επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει γίνει πρόταση και για άλλο ένα πρώην υπουργικό στέλεχος που κατάγεται από τη Μεσσηνία και μάλιστα είναι γυναίκα.
Σημειώνεται ότι ο εκπρόσωπος Τύπου, Αντώνης Τσώνης, ανήκει στη νέα γενιά και φαίνεται ότι είναι επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου και των στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ να συγκροτηθεί το κίνημα από νέους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται το ρόλο της πολιτικής για την πρόοδο της κοινωνίας και του ανθρώπου. Ο Αντώνης Τσώνης έχει διατελέσει γραμματέας της ΠΑΣΠ Ρόδου και γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ρόδου.
Όσον αφορά την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, από τον Γιώργο Παπανδρέου, θα γίνει στις επτά το απόγευμα αλλά ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η αίθουσα που θα γίνει η εκδήλωση. Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες η παρουσίαση και στην Καλαμάτα του ψηφοδελτίου Μεσσηνίας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Στ.Μ.