Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 16:54

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ χωρίς αναφορές στο ΚΙΔΗΣΟ

Κατερίνα Αθανασοπούλου,  Διονύσης Αλευράς, Δρόσος Βελίας, Νάντια Γιαννακοπούλου, Γιάννης Κατσαργύρης, Ηρακλής Μακρόπουλος και Γιώργος Χοντζέας Κατερίνα Αθανασοπούλου, Διονύσης Αλευράς, Δρόσος Βελίας, Νάντια Γιαννακοπούλου, Γιάννης Κατσαργύρης, Ηρακλής Μακρόπουλος και Γιώργος Χοντζέας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Χωρίς καμία αναφορά, ούτε καν μπηχτή, για τον Γιώργο Παπανδρέου και το Κίνημά του, παρουσιάστηκε το πρωί, στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία…

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Χωρίς καμία αναφορά, ούτε καν μπηχτή, για τον Γιώργο Παπανδρέου και το Κίνημά του, παρουσιάστηκε το πρωί, στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία…

Η παρουσίαση έγινε από τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής και συντονιστή του προεκλογικού αγώνα, Γιάννη Χριστόπουλο και τους Γιάννη Πάζιο και Γιώργο Κατσούλη, που είναι υπεύθυνοι επικοινωνίας, ενώ παραβρέθηκαν μέλη του ΠΑΣΟΚ και υποστηρικτές του ψηφοδελτίου, όπως ο Θόδωρος Μπρεδήμας, ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος, ο Στάθης Μακρής κ.ά.
Ο Γιάννης Χριστόπουλος τόνισε ότι το δίλημμα των εκλογών της 25ης Γενάρη είναι σταθερότητα και πρόοδος ή αβεβαιότητα και οπισθοχώρηση. Υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του, Ευάγγελος Βενιζέλος, είναι η εγγύηση για τη σταθερότητα, όχι μόνο την κυβερνητική αλλά την εθνική.
Όπως πρόσθεσε, το ΠΑΣΟΚ είναι ο εγγυητής της σταθερότητας γιατί όταν ήρθε η ώρα της κρίσης έβαλε το συμφέρον της πατρίδας πάνω από το κομματικό και δεν δίστασε να φορτωθεί στην πλάτη ευθύνες μεγαλύτερες από αυτές που του αναλογούσαν. Επιπλέον δε παρατήρησε ότι και η Νέα Δημοκρατία, παρά τις διακηρύξεις της στο Ζάππειο, ήρθε στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.
Ακόμη ο Γιάννης Χριστόπουλος καταδίκασε «την πολιτική εκφοβισμού της Νέας Δημοκρατίας», τονίζοντας ότι ο ελληνικός λαός δεν εκφοβίζεται, ταυτόχρονα όμως σημείωσε ότι ο λαϊκισμός δεν αποτελεί πολιτική πρόταση και αναφέρθηκε στη χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην Καλαμάτα, αναφέροντας ότι «έταξε σε όλες τις κοινωνικές ομάδες».
Τέλος, ο Γιάννης Χριστόπουλος σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν είναι κυβερνητικό μπαλαντέρ».
Ο Γιώργος Κατσούλης τόνισε ότι η ημέρα είναι σημαδιακή, όχι μόνο επειδή παρουσιάζεται το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ αλλά γιατί σηματοδοτεί μια νέα πολιτική κουλτούρα, που στηρίζεται στην αλήθεια και στην ευθύνη.
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι οι Κατερίνα Αθανασοπούλου, έμπορος από την Καλαμάτα, Διονύσης Αλευράς, δικηγόρος στην Καλαμάτα από το Πετροχώρι Πυλίας, Δρόσος Βελίας, δικηγόρος στην Καλαμάτα, Νάντια Γιαννακοπούλου, πρώην βουλευτής και πρώην γραμματέας του υπουργείου Περιβάλλοντος, Γιάννης Κατσαργύρης, συνταξιούχος εφοριακός υπάλληλος από τις Ράχες Κυπαρισσίας, Ηρακλής Μακρόπουλος, συνταξιούχος της ΔΕΗ από τα Αλώνια Καλαμάτας και Γιώργος Χοντζέας, ελεύθερος επαγγελματίας-οικοδόμος από το Νεοχώρι Λεύκτρου.
Στ.Μ.