Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 22:26

Αντιμνημονιακή κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ περιμένει ο Πάνος Καμμένος

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
«Έχουν συμφωνήσει να παραδώσουν τη χώρα. Δεν είναι λάθος αυτό που κάνουν, είναι εκ προμελέτης έγκλημα», υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην προεκλογική ομιλία που έδωσε στην Καλαμάτα, όπου παρουσίασε και το ψηφοδέλτιο του κινήματός του…

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
«Έχουν συμφωνήσει να παραδώσουν τη χώρα. Δεν είναι λάθος αυτό που κάνουν, είναι εκ προμελέτης έγκλημα», υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην προεκλογική ομιλία που έδωσε στην Καλαμάτα, όπου παρουσίασε και το ψηφοδέλτιο του κινήματός του…

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι οι δημοσκοπήσεις, όχι αυτές που δείχνουν τα κανάλια και οι οποίες έχουν γίνει από εταιρείες διαπλεκόμενων συμφερόντων, όπως ευθέως άφησε να εννοηθεί, αλλά οι έγκυρες, δείχνουν πως η διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας έχει παγιωθεί στο 8% τουλάχιστον και πως δεν υπάρχει περίπτωση να μειωθεί η ψαλίδα. Τόνισε όμως ο Πάνος Καμμένος ότι αυτό που συμφέρει τη χώρα είναι να μην υπάρχει αυτοδυναμία αλλά να σχηματιστεί μια κυβέρνηση αντιμνημονιακών δυνάμεων, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εγγυητές των εθνικών συμφερόντων, της σχέσης του κράτους με την ορθοδοξία και της αντιμετώπισης του προβλήματος της «λαθρομετανάστευσης».
Ο Πάνος Καμμένος έκανε δριμεία επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι ζητάει και πάλι την ψήφο των πολιτών για να συνεχιστεί η εξαθλίωση των Ελλήνων και η ξένη κατοχή της χώρας, για να μειώσει ξανά τους μισθούς και τις συντάξεις, όπως τόνισε ότι έχει δεσμευτεί με το e-mail προς την τρόικα, για να πάρουν οι ξένες τράπεζες τα σπίτια των ελλήνων δανειοληπτών, για να δημευθούν τόσο η ιδιωτική όσο και η δημόσια περιουσία.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι τα συμφέροντα του ελληνικού λαού δεν μπορούν να τα υπερασπιστούν εκείνοι που έπαιρναν δώρα από τον Χριστοφοράκο, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, ή εκείνοι που εμπλέκονται σε υποθέσεις με προμήθειες, εξαπολύοντας επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου, υποστηρίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι, ενώ θα έπρεπε να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη, έχουν εξασφαλίσει ασυλία από τον Αντώνη Σαμαρά.
Ακόμη ο Πάνος Καμμένος είπε ότι οι Έλληνες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, ότι η περίοδος του Εμφυλίου έχει περάσει και ότι οι κομμουνιστές δεν είναι αυτοί που θα έρθουν με τα κονσερβοκούτια να κόψουν κεφάλια.
Επιπλέον υποστήριξε ότι ο Αντώνης Σαμαράς κάνει προεκλογική προπαγάνδα με την ορθοδοξία, ενώ είναι ο ίδιος που έχει στραφεί εναντίον της με το νόμο για την καύση των νεκρών, με το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι το κόμμα του δεν θα επιτρέψει να γίνει πλειστηριασμός καμίας πρώτης κατοικίας, δεν θα επιτρέψει να προχωρήσουν οι σχεδιασμοί εκείνων που επιδιώκουν ένα νέο σχέδιο ΑΝΑΝ για την Κύπρο, δεν θα επιτρέψει να δοθεί στα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας.
Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τους υποψηφίους του κινήματός του να βγουν στον κόσμο, να τον ενημερώσουν, να του πουν  την αλήθεια.
Σημειώνεται ότι στην προεκλογική ομιλία παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως χθες αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων παραβρέθηκε στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο κλειστό της Παραλίας.
Υποψήφιοι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι οι Κατερίνα Αργυροπούλου, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Δημήτρης Μπαρμπετσέας, Κωνσταντίνος Ξηρογιάννης, Λίνα Παπαβασιλείου και Θεόδωρος Σαμπαζιώτης.
Στ.Μ.