Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 00:27

Τα παίρνει σχεδόν όλα ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία…

Τα παίρνει σχεδόν όλα ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία…

ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΙ 4 ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΕΔΡΕΣ Αν και η μία από τις πέντε έδρες της Μεσσηνίας δείχνει αναποφάσιστη, το πιθανότερο φαίνεται ότι είναι να καταλήξει στο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με άλλες τρεις. Η Νέα Δημοκρατία τότε θα μείνει μόνο με μία!...

ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΙ 4 ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΕΔΡΕΣ 
Αν και η μία από τις πέντε έδρες της Μεσσηνίας δείχνει αναποφάσιστη, το πιθανότερο φαίνεται ότι είναι να καταλήξει στο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με άλλες τρεις. Η Νέα Δημοκρατία τότε θα μείνει μόνο με μία!...

Με ενσωματωμένο το 63% σχεδόν των αποτελεσμάτων από τις εκλογές στη Μεσσηνία, ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 31,86% και η Νέα Δημοκρατία 37,94%, διαφορά λίγο μεγαλύτερη από 6%, όταν η διαφορά τους το Μάη του 2012 ήταν περίπου 20%!
Τρίτο κόμμα έρχεται στη Μεσσηνία η Χρυσή Αυγή με 7,45%, μετά το ΚΚΕ με 4,87% και ακολουθούν ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Από τη μέχρι τώρα καταχώρηση των σταυρών, που δεν είναι ακόμη σε υψηλό ποσοστό, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ προηγείται ο Θανάσης Πετράκος και φαίνεται ότι ακολουθεί η Παναγιώτα Κοζομπόλη. Από εκεί και μετά, μέχρι τώρα, έχουν μικρές μεταξύ τους διαφορές η Ιωάννα Μαραβελή, η Έλενα Ψαρρέα, ο Ηλίας Κουτσοδημητρόπουλος και ο Πέτρος Κωνσταντινέας, ενώ λίγο πιο κάτω βρίσκεται ο Σπύρος Μωρακέας.