Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 00:00

Εθελοντική αιμοδοσία από Ξαναρχί-Ζω, ΚΕΦΙΑΠ, Κοινωνικό Ιατρείο

ΤΕΤΑΡΤΗ
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν ο Σύλλογος Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας "Ξαναρχί-ΖΩ", ο Σύλλογος Φίλων Δικτύου Ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μεσσηνίας και το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) Καλαμάτας, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος Αλληλεγγύης που έχουν ιδρύσει...

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας την Τετάρτη 3 Ιουνίου από 9.00 το πρωί έως 1.30 μετά το μεσημέρι.
«Πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση όλων στην εθελοντική αιμοδοσία, ως μια μορφή προσφοράς ζωής και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας. Η έλλειψη και η ανεπάρκεια αίματος είναι μια κατάσταση που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή όσων το χρειάζονται ως θεραπευτικό μέσο. Γι’ αυτό, δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο από το αίμα σε όποιον το χρειάζεται, αφού στην πραγματικότητα είναι ένα δώρο ζωής γι' αυτόν» σημειώνεται στην ανακοίνωση.