Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 00:00

"Υπομονή, θα δουλεύουμε μέρα και νύχτα" λέει ο Νίκας για τη Ναυαρίνου

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 
Κλειστή είναι από το μεσημέρι η παραλιακή οδός Ναυαρίνου, στο ύψος της εκκλησίας της Ανάστασης, προκειμένου να «στρωθεί» με κυβόλιθους και να αλλάξουν γεωμετρικά χαρακτηριστικά της, στο πλαίσιο του έργου της ανάπλασης…

Ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, το μεσημέρι κάλεσε τον κόσμο να κάνει υπομονή λίγες ημέρες, τονίζοντας ότι το έργο θα δουλεύεται μέρα και νύχτα για να ανοίξει και πάλι ο δρόμος το συντομότερο. Χθες ο αντιδήμαρχος νέων έργων, Ανδρέας Καραγιάννης, είπε ότι ο δρόμος θα μείνει κλειστός για περίπου δέκα ημέρες, εφόσον ο καιρός είναι καλός αυτό το διάστημα.
Ο Παναγιώτης Νίκας αναγνώρισε ότι προκαλείται ταλαιπωρία στον κόσμο, επανέλαβε ωστόσο ότι δεν υπήρχε κανένα περιθώριο εκτέλεσης του έργου άλλη εποχή, διότι σε τέτοια περίπτωση το έργο θα έβγαινε από το ΕΣΠΑ και θα έπρεπε να το πληρώσει ο ίδιος ο Δήμος.
Από το Δήμο σημειώνεται ότι στην ίδια περιοχή, στην πλαζ, θα εγκατασταθεί από το Δήμο ηλεκτρική ράμπα που θα μεταφέρει τα άτομα με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα για το μπάνιο τους.
Στ.Μ.