Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 21:58

Διαδήλωση του ΠΑΜΕ στην Καλαμάτα, "όχι στο νέο μνημόνιο"

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ 
Διαδήλωση στο κέντρο της Καλαμάτας πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής μέλη και φίλοι του ΠΑΜΕ, ενάντια στα νέα μέτρα και στο νέο μνημόνιο, με το σύνθημα «εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, τώρα με το ΠΑΜΕ επίθεση και πάλη»…

Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έγινε στην πλατεία 23ης Μαρτίου και ακολούθησε διαδήλωση στις οδούς Σταδίου, Αριστομένους, Φραντζή, Σιδηροδρομικού Σταθμού, ενώ μέλη του ΠΑΜΕ διένειμαν έντυπο υλικό στον κόσμο με τις θέσεις του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.
Όπως τονίζει το ΠΑΜΕ, «η κυβέρνηση κοροϊδεύει ωμά και προκλητικά τους εργαζόμενους όταν αναφέρει πως τα μέτρα θα βασίζονται στην «κοινωνική δικαιοσύνη», ότι δήθεν «θα μεταφέρουν τα βάρη στα υψηλότερα στρώματα». Κανείς να μη τσιμπήσει σε αυτό το παραμύθι. Το νέο μνημόνιο φέρνει νέα άγρια μέτρα στο εισόδημα, στο ασφαλιστικό, στις εργασιακές σχέσεις, νέα φοροεπιδρομή».
Το ΠΑΜΕ τονίζει ακόμη ότι «η ρήξη με την Ε.Ε. και το δρόμο των μονοπωλίων είναι ο δικός μας δρόμος. Ο «μονόδρομος» της Ε.ε. αποδεικνύεται καταστροφικός, επιζήμιος για τα εργατικά-λαϊκά συμφέροντα. Η Ε.Ε. δεν αλλάζει, δεν μπορεί να γίνει φιλολαϊκή. Είναι ο ναός της δημοκρατίας για το μεγάλο κεφάλαιο και νεκροταφείο εργατικών-λαϊκών δικαιωμάτων για τη συντριπτική πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού».
Στ.Μ.