Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 15:49

Παραιτήθηκε ο συντονιστής των ΑΝΕΛ στη Μεσσηνία για λόγους συνείδησης

Παραιτήθηκε ο συντονιστής των ΑΝΕΛ στη Μεσσηνία για λόγους συνείδησης

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ 
Την παραίτησή του υπέβαλε στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο συντονιστής του κινήματος στη Μεσσηνία, Θεόδωρος Τζανετάκης, για λόγους συνείδησης και τονίζοντας ότι δεν δέχεται να νομιμοποιηθεί με την ψήφο των ΑΝΕΛ ένα νέο εθνοκτόνο μνημόνιο…

Η επιστολή παραίτησης του Θεόδωρου Τζανετάκη έχει ως εξής: «Όταν πριν πέντε χρόνια μας ένωσαν κοινές αγωνίες για την πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας ξεκινήσαμε ένα δύσκολο αλλά πολύ όμορφο ταξίδι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι σε αυτό το ταξίδι θα μείνουν αυτοί που θα αντέξουν.
Εγώ κύριε Πρόεδρε άντεξα πέντε χρόνια συμμετέχοντας οικονομικά στην συντήρηση του γραφείου στην Μεσσηνία και κάνοντας αμέτρητα χιλιόμετρα προβάλλοντας τις θέσεις του κινήματος. Θα μπορούσα να αναφέρω αναρίθμητα παραδείγματα όμως δεν έχει καμία σημασία αυτή την στιγμή, σημασία έχει ότι δεν σταμάτησα να αγωνίζομαι με γνώμονα την ηθική και την πίστη στην πατρίδα υπηρετώντας το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων μη υπολογίζοντας το προσωπικό κόστος αλλά και της οικογένειας μου ( η σύζυγος μου έχασε την εργασία της λόγω της δικής μου δράσης στους ΑΝΕΛ).
Δεν θα ήθελα στην παρούσα χρονική στιγμή που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την πατρίδα μας να σας κουράσω περισσότερο το δια ταύτα όμως κύριε Πρόεδρε είναι ότι η συνείδηση μου δεν με αφήνει να συνεχίσω μαζί σας διότι ενώ πίστεψα τα λόγια σας για αντίσταση κατά των κατακτητών, πίστεψα στην ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, πίστεψα στην αντίσταση κατά της νέας τάξης πραγμάτων, πίστεψα ότι αυτοί που έφεραν στην πατρίδα μου τα μνημόνια με νόμους αντισυνταγματικούς θα πλήρωναν για τους χιλιάδες που αυτοκτόνησαν και για τους χιλιάδες των ανέργων.
Δυστυχώς όλα αυτά διαγράφτηκαν και νομιμοποιήθηκαν με την ψήφιση από εσάς του δυσβάστακτους και εθνοκτόνου νέου μνημονίου.
Για όλους τους παραπάνω λόγους παραιτούμαι από μέλος και εκλεγμένο παμψηφή Συντονιστή Μεσσηνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

"Δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι ελεύθερος"(Νίκος Καζαντζάκης)

 

Θεόδωρος Β. Τζανετάκης