Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 15:25

Καταγγέλλει το ΠΑΜΕ τη δημοτική αρχή για το πρόστιμο των 900 ευρώ

«ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ» 
Ως προσπάθεια παρεμπόδισης της επικοινωνίας του ΠΑΜΕ με τους εργαζόμενους, περιγράφει από το ΠΑΜΕ Μεσσηνίας το πρόστιμο που επιβλήθηκε από το Δήμο Καλαμάτας, ύψους 900 ευρώ, για την ανάρτηση πανό. Το ΠΑΜΕ υπογραμμίζει ακόμη ότι αυτά που ρυπαίνουν την πόλη δεν είναι τα πανό του αλλά τα πανό του Γραφείου Υποψηφιότητας της Καλαμάτας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ένα πρόγραμμα που θα φορτώσει τους κατοίκους με πρόσθετους δημοτικούς φόρους…

Το ΠΑΜΕ ανακοίνωσε ότι οργανώνει για την Παρασκευή το πρωί, στις εννέα, παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχεί της Καλαμάτας κατά της δημοτικής αρχής για το πρόστιμο των 900 ευρώ, ενώ υπογραμμίζει ακόμη: «Δεν φοβόμαστε, δε συμβιβαζόμαστε, δεν υποτασσόμαστε στην προσπάθεια επιβολής  «υγειονομικής ζώνης» ανάμεσα στο λαό και τις ταξικές δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Τα ΠΑΝΟ του ΠΑΜΕ δε ρυπαίνουν αλλά  ομορφαίνουν την πόλη και συνεχίζουν την αγωνιστική παράδοση του τόπου κόντρα σε όλους αυτούς που θέλουν να ξεχαστεί και να αποκοπεί από την ιστορία της Καλαμάτας. Τα πανό που ρυπαίνουν είναι αυτά της «Κ ΄21»  για την διοργάνωση της πολιτιστικής πρωτεύουσας που θα φέρει νέα φορολογικά βάρη για τους δημότες της Καλαμάτας όπως στις άλλες πόλεις που έγινε.
Νόμος  για μας είναι το δίκιο του εργάτη και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, για να αντιπαλέψουμε τα μνημόνια τους και την χρεοκοπία που μας ετοιμάζουν. Σε αυτόν τον αγώνα δεν θα μας τρομάξουν οι απειλές του πολιτικού προσωπικού του συστήματος πού υπηρετούν».