Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 19:13

Πλημμύρισε το ΚΕΠ από ένα καζανάκι του δεύτερου ορόφου!...

Πλημμύρισε το ΚΕΠ από ένα καζανάκι του δεύτερου ορόφου!...

ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Την ψευδοροφή μουλιασμένη από τα νερά και μάλιστα ένα τμήμα της είχε καταρρεύσει επάνω στο γραφείο του!... Αυτή την εικόνα είδε το πρωί ο διευθυντής του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Καλαμάτας, στο Διοικητήριο. Η ζημιά προκλήθηκε λόγω βλάβης σε ένα καζανάκι στον δεύτερο όροφο…

Τα νερά που έτρεχαν από το καζανάκι κατάφεραν να διαπεράσουν τις δύο πλάκες του κτηρίου, κατέληξαν στην ψευδοροφή του γραφείου του νέου διευθυντή του ΚΕΠ, Κώστα Γαλάνη και προκάλεσαν τη ζημιά.
Αυτό το πρόβλημα έρχεται να υπενθυμίσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Διοικητήριο, καθώς χρειάζεται μια γερή συντήρηση και αντικατάσταση των γερασμένων δικτύων. Σημειώνεται ότι πολλοί υπάλληλοι διαμαρτύρονται πως βρύσες στο Διοικητήριο βγάζουν και σκουριά μαζί με το νερό, ενώ μόνιμα και δικαιολογημένα είναι τα παράπονα για την όχληση που προκαλούν τα περιστέρια, τα οποία έχουν εισχωρήσει σε θαλάμους του δικτύου κλιματισμού κ.ά. Πέραν όλων αυτών, υπάρχει και το ζήτημα της επικινδυνότητας ή όχι του κτηρίου σε περίπτωση δυνατού σεισμού, καθώς ενημέρωση των υπαλλήλων για τα πορίσματα των σχετικών ελέγχων δεν έχει γίνει.
Στ.Μ.