Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 14:17

Υποδοχή Βορίδη από Νίκα με αναφορές στην κοινή ιδεολογική τους τοποθέτηση

Υποδοχή Βορίδη από Νίκα με αναφορές στην κοινή ιδεολογική τους τοποθέτηση

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 
Την ιδεολογική του ταύτιση με τη Νέα Δημοκρατία, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις δίνει μάχη για την πρωτιά στις εκλογές, βρήκε την ευκαιρία να επισημάνει ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, το μεσημέρι, υποδεχόμενος στο γραφείο του, τον πρώην υπουργό Μάκη Βορίδη, ο οποίος πραγματοποιεί προεκλογική  περιοδεία στη Μεσσηνία. «Σας εύχομαι καλή επιτυχία σε εσάς και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στο χώρο που ιδεολογικά ανήκει και ο δήμαρχος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας…

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την εξέλιξη των προεκλογικών πραγμάτων, δηλώνοντας στο δήμαρχο ότι η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε με μια πολύ μεγάλη δημοσκοπική διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία όμως, όπως συνέχισε, φαίνεται ότι ανατρέπεται και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί με αξιώσεις να διεκδικήσει την πρωτιά.
Ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, τόνισε ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει τη συμβολή του Μάκη Βορίδη, που ως υπουργός Υποδομών στην κυβέρνηση Παπαδήμου συνέβαλε στην επίλυση μεγάλων ζητημάτων της Καλαμάτας. Ανέφερε, ειδικότερα, ότι ο Μάκης Βορίδης είχε καταλυτική παρέμβαση ώστε να διασωθεί το έργο της περιμετρικής οδού, του μεγαλύτερου έργου που τόνισε ότι έχει γίνει ποτέ στην Καλαμάτα. Επιπλέον είπε ότι διέθεσε σημαντική χρηματοδότηση στο Δήμο Καλαμάτας για παρεμβάσεις στις εισόδους της πόλης και για την εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών, ενώ σημείωσε ακόμη ότι έκανε καθοριστική παρέμβαση ώστε να δοθεί στο Δήμο η καρδιολογική κλινική του πρώην νοσοκομείου για τη δημιουργία δημοτικού κέντρου υγείας και πρόνοιας. Κλείνοντας είπε ότι ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας είναι απολύτως χρήσιμος για τον τόπο και την πατρίδα με την εν γένει παρουσία του.
Τέλος, ο Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι θέλει να ελπίζει πως την επομένη των εκλογών θα δημιουργηθεί μια σταθερή κυβέρνηση, η οποία θα είναι προσηλωμένη στο στόχο για την επανεκκίνηση της οικονομίας και τη σταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος. Πρόσθεσε δε ότι ο ελληνικός λαός, με την εμπειρία του τελευταίου επταμήνου θα κάνει στις εκλογές τη σωστή επιλογή καθώς, όπως τόνισε, έχουν καταρρεύσει οι ψευδαισθήσεις και οι ιδεολογικοπολιτικές αντιλήψεις για το πώς μπορεί να βγει η χώρα από την κρίση.
Στ.Μ.