Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 19:12

Νέα παρέμβαση της Λαϊκής Ενότητας Μεσσηνίας για την υπόθεση Φλαμπουράρη

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΕΙ 
Δεν υιοθετεί η Λαϊκή Ενότητα Μεσσηνίας τα δημοσιεύματα της εφημερίδας, έντυπης και ηλεκτρονικής, «Πρώτο Θέμα», σχετικά με τον τέως υπουργό Αλέκο Φλαμπουράρη, όπως υπογραμμίζει, ωστόσο θέτει ερωτήματα με τα οποία συνδέεται, από την πλευρά του κόμματος, ο τέως υπουργός με τις δηλώσεις του περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη, σχετικά με το σχέδιό του για τη διαχείριση των απορριμμάτων…

Στη σχετική ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα Μεσσηνίας σημειώνει: «Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί τα δημοσιεύματα του «Πρώτου Θέματος» σχετικά με τον κ. Φλαμπουράρη. Θέτει όμως ερωτήματα όπως και όλη η ελληνική κοινωνία.
Εκείνο όμως που χρήζει απάντησης είναι το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης εμφανίζεται σίγουρος ότι θα τα βρει με τον κ. Σταθάκη τώρα που έφυγε ο κ. Λαφαζάνης από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και ότι το εργοστάσιο επεξεργασίας στερεών αποβλήτων στην Πελοπόννησο θα κατασκευαστεί όπως αυτός έχει συμφωνήσει με την εταιρεία. Η ανησυχία μας γίνεται μεγαλύτερη διότι σε αντίστοιχη περίπτωση στην Δυτική Μακεδονία το εργοστάσιο κατασκευάζεται με τις ευλογίες του κ. Σταθάκη και παρά την αντίθεση της τοπικής κοινωνίας».