Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 02:25

Χθες στον Καφαντάρη σήμερα στον Νίκα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ
Το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, θα επισκεφθεί σήμερα, Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας στη Μεσσηνία, Θανάσης Πετράκος. Χθες, επισκέφθηκε το δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη, από τον οποίο ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής και τους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής…

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου Πύλου-Νέστορος, ο Δημήτρης Καφαντάρης τον ενημέρωσε για την πορεία υλοποίησης των έργων που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει λόγω των καθυστερήσεων των πληρωμών.
Επιπλέον, συζήτησαν ο δήμαρχος με τον Θανάση Πετράκο για τον αγροτικό τομέα και τους τρόπους υποστήριξης αυτού, ενώ ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων.
Ο κ. Καφαντάρης, καλωσορίζοντας τον κ. Πετράκο, μίλησε για την αγαστή συνεργασία τους, δηλώνοντας: «Ζούμε σε μία εποχή όπου η κοινωνική συμμαχία θεωρείται απαραίτητη. Για να πάμε μπροστά χρειάζεται όλοι οι φορείς και όλα τα κόμματα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, έχοντας ως κοινό στόχο νέες υποδομές για τον τόπο μας, νέες προοπτικές ανάπτυξης στους τομείς της υγείας, του πολιτισμού, της οικονομίας, του πρωτογενή τομέα και της παιδείας. Είναι καιρός η Ελλάδα να στηριχθεί στα πόδια της και στις δικές της δυνάμεις, με γνώμονα την αλληλεγγύη και την πρόοδο».
Από πλευράς του, ο κ. Πετράκος δήλωσε «παρών» στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου προσωπικά για την υλοποίηση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και πρόκειται να δώσουν νέα ώθηση στην τοπική οικονομία. Επεσήμανε δε ότι εφόσον ο λαός τον εκλέξει, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των πολιτών και ιδιαίτερα των συνδημοτών του, αναφερόμενος στους ιδιαίτερους δεσμούς με τον τόπο καταγωγής του, την Κορώνη.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Γιάννης Σαρδέλης και ο δημοτικός σύμβουλος Πύλου –Νέστορος, κ. Περικλής Κοντογόνης.
Σε ό,τι αφορά τις περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών της Λαϊκής Ενότητας, σήμερα, Πέμπτη οι Θανάσης Πετράκος, Έλενα Ψαρρέα, Βασίλης Τσουλάκος και Μαρία Μήτση θα περιοδεύσουν στη ΔΕΗ, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και Νοσοκομείο Καλαμάτας.