Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 16:20

Θα τα καταφέρουμε, τονίζουν Κοζομπόλη και Κωνσταντινέας

Πέτρος Κωνσταντινέας, Γιώτα Κοζομπόλη Πέτρος Κωνσταντινέας, Γιώτα Κοζομπόλη

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ 
Τις ευχαριστίες τους προς τους ψηφοφόρους για την ανανέωση της εμπιστοσύνη τους προς το ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασαν οι επανεκλεγέντες βουλευτές του κόμματος στη Μεσσηνία, Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας, στο περιθώριο της επίσκεψής τους στο δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, για το θέμα των καταστροφών που σημειώθηκαν το πρωί στο Ασπρόχωμα από τον ανεμοστρόβιλο…

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας, ο τρίτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε: «Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που έδειξαν εμπιστοσύνη για το έργο που πάμε να διατελέσουμε, τους ανθρώπους που μας έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης, που μας πίστεψαν. Είπαμε στον κόσμο να βάλει πλάτη, έβαλε πλάτη και οφείλουμε εμείς τώρα να βάλουμε πλάτη για να απαλύνουμε τον πόνο των ανθρώπων που περνούν δύσκολες στιγμές. Αυτό είναι υποχρέωσή μας και πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους πολίτες της Μεσσηνίας που μας τίμησαν. Ως Πέτρος Κωνσταντινέας θα είμαι συνεπής προς τις προσδοκίες τους».
Η δεύτερη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Κοζομπόλη, σημείωσε από την πλευρά της: «Ευχαριστώ από καρδιάς τους πολίτες της Μεσσηνίας που μας έδωσαν την ευκαιρία που ζητήσαμε, παρά το γεγονός ότι όλοι σε αυτή την εκλογική περίοδο, όλοι οι πολιτικοί σχηματισμοί, ήταν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν και τώρα είναι η δική μας η σειρά να δώσουμε στη χώρα πνοή για ανάπτυξη, με πρώτο μέλημα τη δουλειά για όλους. Παρότι το εγχείρημα είναι πολύ δύσκολο υπάρχει η πολιτική βούληση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, με τη βοήθεια και στήριξη των πολιτών».
Στ.Μ.