Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 16:59

Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ για το μετασχηματισμό του και το συνέδριο

Τα μέλη του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη Τα μέλη του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη

ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ 
Σε κοινή συνέλευση καλούνται οι Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας, την Τρίτη το βράδυ, προκειμένου να συζητηθεί η πρόσφατη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για το μετασχηματισμό του κόμματος και το συνέδριο που έχει προσδιοριστεί να γίνει στα τέλη Φλεβάρη 2016…

Στη συνέλευση θα παραβρεθούν και θα τοποθετηθούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία Γιώργος Κατρούγκαλος (υπουργός Εργασίας), Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «την Τρίτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 7 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέλευση  των Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας, στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής, με θέμα την πρόσφατη απόφαση της Κ.Ε. του κόμματος και τις πολιτικές εξελίξεις.
Στη συνέλευση θα παρευρεθούν και θα κάνουν παρεμβάσεις ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και οι βουλευτές Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας».