Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 17:03

Μητροπολίτης και δήμαρχος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη γιορτή της Υπαπαντής

φωτό Χρήστος Μπόνης φωτό Χρήστος Μπόνης

ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ 
Θέμα προτεραιότητας ο γιορτασμός της Υπαπαντής και σήμερα ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος με το δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα, επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να τον προσκαλέσουν στις εκδηλώσεις στις 2 Φλέβάρη…

Όπως σημειώνεται σε σχετικό Δελτίο Τύπου της Μητρόπολης, «συνάντηση με τον Μεσσήνιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, είχε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος μαζί με το δήμαρχο Καλαμάτας, κ. Παναγιώτη Νίκα, προκειμένου να τον προσκαλέσουν από κοινού στην παμμεσηνιακή εορτή της Παναγίας Υπαπαντής (Υπαπαντή του Χριστού) στις 2 Φεβρουαρίου 2016.
Ο  κ. Πρόεδρος απεδέχθη εκθύμως και με μεγάλη χαρά την πρόσκληση.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα της πόλης και του νομού. Συνάμα, ενημερώθηκε από τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο για το έργο και τις δραστηριότητες της τοπική εκκλησίας.
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Παυλόπουλο υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του για το καλό της πατρίδος και τον ευχαρίστησε μαζί με το δήμαρχο για τη συνάντηση και την αποδοχή της πρόσκλησής τους».