Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016 00:12

Στην πλατεία 23ης Μάρτη η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

ΠΕΜΠΤΗ 10:30 ΠΡΩΙ
«To νέο έγκλημα στο ασφαλιστικό μας αφορά όλους. Κανείς δεν γλυτώνει από τη νέα σφαγή», τονίζει το ΠΑΜΕ και καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους επαγγελματοβιοτέχνες και ελεύθερους επαγγελματίες να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση που διοργανώνει την Πέμπτη, στις 10:30 το πρωί, στην πλατεία 23ης Μάρτη…

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ σημειώνει επίσης ότι «είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Είναι ώρα ο λαός να ορθώσει το ανάστημά του, να οργανώσει τον αγώνα ενάντια στον πόλεμο που του έχουν κηρύξει. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλο χαμένο χρόνο, για άλλες αυταπάτες και απογοητεύσεις.
Όλοι θιγόμαστε από τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης. Πληρώνουμε με τη ζωή μας την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Η ασφάλεια δεν είναι μόνο η σύνταξη, τα όρια συνταξιοδότησης… Περιλαμβάνει και παροχές υγείας, πρόνοιας, μητρότητας για όλη τη διάρκεια του εργάσιμου βίου.
Εργάτες, υπάλληλοι, συνταξιούχοι παλιοί και νέοι, άνεργοι, επαγγελματίες, αγρότες, νέοι και νέες. Τώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στον πραγματικό αντίπαλο που είναι το κεφάλαιο, η ΕΕ, η κυβέρνηση.
Να μη λείψει κανείς. Όλοι στην απεργία την Πέμπτη 4 Φλεβάρη, στις 10:30 το πρωί, στην πλατεία 23ης Μάρτη. Στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ να νεκρώσουν τα πάντα.
Έχουμε τη δύναμη να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα και να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει».