Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 17:13

Δηλώσεις του δημάρχου Καλαμάτας και του ΠΑΣΟΚ για τον Θανάση Κουκοβίτσα

ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ 
Τη θλίψη τους για το θάνατο του δημοσιογράφου Θανάση Κουκοβίστα, που τα τελευταία χρόνια ζούσε και δημοσιογραφούσε στην Καλαμάτα, εκφράζουν με δηλώσεις τους ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας και το τοπικό ΠΑΣΟΚ…

Στη γραπτή δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας σημειώνεται: «Ο Θανάσης Κουκοβίστας υπήρξε δημοσιογράφος συνεπής, ικανός, με αναλυτική σκέψη, που πάντοτε προέβαλε τις απόψεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μαζί του είχαμε άριστη συνεργασία σε όλα τα ζητήματα.
Η δημοσιογραφία γίνεται φτωχότερη και η περιοχή μας θα στερηθεί τις υπηρεσίες της μαχητικής πένας του. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του και ευχόμαστε το παράδειγμά του να βρει μιμητές».
Το τοπικό ΠΑΣΟΚ σημειώνει από την πλευρά του: «Ο ξαφνικός θάνατος του δημοσιογράφου Θανάση Κουκοβίστα μας γέμισε  θλίψη. Κάλυπτε δημοσιογραφικά τις εκδηλώσεις μας, πέρα από την ξεχωριστή παρουσία του,  διέκρινες στο πρόσωπο του ευγένεια, μόρφωση, καλλιέργεια, ανιδιοτέλεια, επικοινωνία και  υπομονή στο διάλογο, διάθεση να προσφέρει  στους νέους τη συσσωρευμένη εμπειρία του.
Η εντιμότητα, η αξιοπρέπεια, η πολυσχιδής προσωπικότητά του και ο αγώνας του για αντικειμενική ενημέρωση αποτελούν παρακαταθήκη. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».