Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 19:51

Καρχιμάκης και Πεταλωτής στην Καλαμάτα, σε εκδήλωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ «ΦΑΡΑΙ» 
Σε πολιτική συζήτηση για το αγροτικό, το ασφαλιστικό, την οικονομία και το μέλλον της κεντροαριστεράς, με ομιλητές τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Γιώργο Πεταλωτή, καλεί «όλους τους Μεσσήνιους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες» η συντονιστική Γραμματεία της Δημοτικής Ομάδας Πρωτοβουλίας αυτό-οργάνωσης Καλαμάτας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Η πολιτική εκδήλωση θα γίνει στις έξι το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Φαραί Παλάς»…

Ο Μιχάλης Καρχικάμης είναι πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τώρα συντονιστής του παρατηρητηρίου του κυβερνητικού έργου του Κινήματος, ενώ ο Γιώργος Πεταλωτής ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και τώρα εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Όπως σημειώνεται στη σχετική πρόσκληση, «θα συζητηθούν όλα τα μείζονα θέματα που αφορούν την χώρα -αγροτικό, ασφαλιστικό, οικονομία, κλπ - αλλά και το μέλλον της κεντροαριστεράς.
Καλούνται να είναι παρόντες, όλοι οι Μεσσήνιοι Δημοκρατικοί Προοδευτικοί πολίτες που αγωνιούν για τις εξελίξεις.  Επιθυμούμε τη λαϊκή συμμετοχή, ανοίγουμε δημοκρατικό  διάλογο με την κοινωνία για το συμφέρον του τόπου».