Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 00:34

Πολιτική διακήρυξη Τατούλη: Με ενδιαφέρει μόνο το αύριο για το καλό της πατρίδας

Πολιτική διακήρυξη Τατούλη: Με ενδιαφέρει μόνο το αύριο για το καλό της πατρίδας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Πολιτική παρέμβαση από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, που δείχνει σαν να θέλει να προαναγγείλει κάτι αλλά τελικά παραπέμπει σε επόμενη παρέμβασή του. Πάντως τονίζει ότι πολιτικά δεν υπάρχει κανένα όραμα για το αύριο, καμία πρόταση διακυβέρνησης για το καλό των Ελλήνων, ωστόσο τον ίδιο τον ενδιαφέρει μόνο το αύριο για το καλό της πατρίδας και πως θα συνεχίσει την πορεία του με τις ίδιες αρχές, ιδέες και ηθική…

Η παρέμβασή του έχει ως εξής:  

Χορεύουν το χορό του Ζαλόγγου, τόσο το πολιτικό σύστημα όσο και το μίντιακο κατεστημένο. "Ανακάλυψαν" τα κανάλια και οι εφημερίδες τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό που αποκάλυψα από το βήμα της βουλής το 2007. Και πάλι σήμερα όμως κανένας από αυτούς που ήξερε δεν μιλάει. Κανένας από αυτούς που προκάλεσαν την εκτροπή δεν στέκεται στο πολιτικό ύψος των περιστάσεων.

Διώχθηκα πολιτικά και φιμώθηκα από τα ΜΜΕ. Δε με δικαιώνει η ιστορία αλλά η πολιτική πραγματικότητα. Το πρόβλημα όμως δεν είναι το χθες αλλά το αύριο. Και πολιτικά δεν υπάρχει κανένα όραμα για αυτό. Δεν υπάρχει ακόμα και σήμερα καμία πολιτική διέξοδος από το καθεστώς της ομερτά. Δεν υπάρχει καμία πρόταση διακυβέρνησης για το καλό των Ελλήνων. Υπάρχει μόνο καταστροφολογία και πολιτική αντιπαράθεση στις στάχτες.

Πολιτεύομαι με φιλελεύθερες ιδέες και πρακτική διακυβέρνησης από την πρώτη ημέρα που μπήκα στην πολιτική και με ενδιαφέρει μόνο το αύριο για το καλό της πατρίδας.

Δεν με αφορά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε αυτούς που ευθύνονται για την καταστροφή.

Δεν με αφορά η συντήρηση του σάπιου κατεστημένου της πολιτικής ελίτ, αλλά οι λύσεις για το αύριο των Ελλήνων.

Πολιτεύτηκα με εντιμότητα και δεν έκανα καμία ηθική έκπτωση.

"Τιμωρήθηκα" από αυτούς που ευθύνονται για την καταστροφή και με τίμησαν οι πολίτες για αυτό που τους προσφέρω στην περιφερειακή διακυβέρνηση.

Θα συνεχίσω την πορεία μου με τις ίδιες αρχές, ιδέες και ηθική.

Έπεται συνέχεια...