Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 11:55

Κλειστή για συντήρηση για πέντε ημέρες η σήραγγα Νεοχωρίου στο ρεύμα για Αθήνα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
Δεν θα μπαίνουν στη σήραγγα του Νεοχωρίου, από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή, τα αυτοκίνητα που ταξιδεύουν από Καλαμάτα προς Αθήνα. Η σήραγγα στο ρεύμα προς Αθήνα θα κλείσει για συντήρηση και τα οχήματα θα κινούνται με προσοχή από παρακαμπτήριο δρόμο…

Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, “έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, από την κατασκευάστρια εταιρεία, στην περιοχή της σήραγγας Νεοχωρίου.

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 135,5 και 134,8 (σήραγγα Νεοχωρίου και κατεύθυνση προς Αθήνα) και ειδικότερα:

Από τη Δευτέρα (7.5.2018) έως και την Παρασκευή (11.5.2018) η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοικτή οδό (εκτός σήραγγας).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν”.