Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012 14:57

Ο περιφερειάρχης στην Κυπαρισσία με εγκώμια για το Δήμο

Ο περιφερειάρχης στην Κυπαρισσία με εγκώμια για το Δήμο

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Με εγκώμια για το Δήμο Τριφυλίας και τη δημοτική του αρχή μίλησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, κατά την επίσκεψή του στην Κυπαρισσία και την ανοιχτή συζήτηση που είχε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με τους εκπροσώπους του Σώματος και άλλους παράγοντες της περιοχής.

Με εξίσου θερμά λόγια καλωσόρισε τον περιφερειάρχη ο δήμαρχος Τριφυλίας, Κώστας Κόλλιας, που περιέγραψε τη δύσκολη κατάσταση μέσα στην οποία καλείται να δράσει ο Δήμος. Αναφέρθηκε σε σειρά προβλημάτων που υπάρχουν, οικονομικά, θεσμικά, υποδομών κ.λπ, ενώ μίλησε και για τις προοπτικές της περιοχής.
«Πρότυπο οργάνωσης» χαρακτήρισε ο Πέτρος Τατούλης το Δήμο Τριφυλίας, σημειώνοντας ακόμη ότι η συγκεκριμένη περιοχή αποτυπώνει το πλαίσιο που ακολουθεί και η Περιφέρεια για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου. Ένα πλαίσιο που στηρίζεται στον αγροτικό και τον τουριστικό τομέα.
Στον περιφερειάρχη τέθηκε σειρά ζητημάτων και ζητήθηκε η υποστήριξή του, όπως για το θέμα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, που κινδυνεύει με κλείσιμο, το ανάλογο θέμα της Εφορίας, τη διαχείριση των απορριμμάτων,  την ανάδειξη της Νέδας, τους δρόμους κ.λπ
Τον περιφερειάρχη συνόδευαν οι αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου και Παναγιώτης Αλευράς, καθώς και άλλοι περιφερειακοί του σύμβουλοι.
Στ.Μ.