Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 18:28

Πατσαρίνος και Αλειφέρη ταυτίζονται και προσβάλλουν τους πολίτες, λέει η περιφερειακή αρχή

“ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ” 
Ότι έχουν ταύτιση επιχειρημάτων και στρατηγικής, λέει η περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου για τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Νίκο Πατσαρίνο και την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας,  Ελένη Αλειφέρη, τονίζοντας επίσης ότι εκείνο που κυρίως τους διακρίνει είναι η “απουσία πολιτικής ουσίας και πρότασης για τη Μεσσηνία”...

Ειδικότερα, σε γραπτή παρέμβαση της περιφερειακής αρχής επισημαίνονται τα εξής: “Με κατάπληξη διαπιστώνουμε την απόλυτη ταύτιση επιχειρημάτων, στρατηγικής, αλλά κυρίως απουσίας πολιτικής ουσίας και πρότασης για τη Μεσσηνία των κ.κ. Πατσαρίνου και Αλειφέρη, μετά τις σημερινές δημόσιες ανακοινώσεις τους και τη στάση τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η αγωνιώδης προσπάθειά τους να δηλώσουν την πολιτική τους παρουσία τους οδηγεί σε κενού περιεχομένου δηλώσεις, που αποκαλύπτουν την άγνοιά τους, και τους οδηγεί σε πλήρη αποκοπή από τους πολίτες της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου γενικότερα.

Με τη στάση τους αυτή προσβάλλουν τους πολίτες, καθώς ο μεν κ. Πατσαρίνος έχει εγκαταλείψει την όποια προσπάθεια διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος και «αλληθωρίζει πολιτικά» με προκλητικό τρόπο, η δε κα Αλειφέρη συνεχίζει το μοναχικό της δρόμο παρότι δεν ασκεί αρμοδιότητες και δεν υπηρετεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις ως υποψήφια με την παράταξη της Νέας Πελοποννήσου. Η «εμμονή» της μάλιστα για την «καρέκλα» την εμποδίζει να φανεί πολιτικά συνεπής και να παραιτηθεί.

Τους αφήνουμε στην κρίση των Μεσσηνίων πολιτών”.