Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 02:35

Γιώργος Μπέζος: Η Πελοπόννησος αξίζει ένα καλύτερο αύριο! Πάμε λοιπόν!

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ; 
Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου φαίνεται σαν να προαναγγέλλει ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Γιώργος Μπέζος, ύστερα από τη δικαίωσή του από δικαστήριο στην Τρίπολη, στο οποίο προσέφυγε για την προάσπιση ακινήτου του, το οποίο κινδύνευσε χάσει, με δόλιο όπως σημειώνει τρόπο, για την ανέγερση του εργοστασίου σκουπιδιών της ΤΕΡΝΑ…

“Αγαπητοί μου φίλοι, σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα προσωπικής και οικογενειακής δικαίωσης απέναντι σε ένα σύστημα που έχει το κέντρο αναφοράς του το Διοικητήριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Τρίπολη και την υφιστάμενη Περιφερειακή Αρχή” σημείωσε ο Γιώργος Μπέζος σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook, η οποία συνεχίζεται ως εξής: “Ένα σύστημα που καθημερινά οδηγεί της Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Πολίτες της, στην οπισθοδρόμηση και στη μιζέρια, μέσα από δόλιες και καλοστημένες μεθοδεύσεις. Καταλάβατε τώρα φίλοι μου γιατί ο Περιφερειάρχης Τατούλης κατ' εντολήν της ΤΕΡΝΑ ΑΒΕΤΕ οδήγησε τεχνηέντως τα πράγματα στις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις για το περιβόητο ΣΔΙΤ των σκουπιδιών;;;;; Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους νομικούς μου συμβούλους Τάκη Γατσόπουλο και Χρήστο Αρχοντή για την υποστήριξη και την συνεργασία τους και ΌΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που όλο το προηγούμενο διάστημα σταθήκατε δίπλα μου σε αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία. Το δίκιο στο τέλος πάντα νικάει. Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ!!! ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!”

Επίσης σε γραπτή δήλωση του δικηγόρου του Γιώργου Μπέζου,  Τάκη Γατσόπουλου, σημειώνεται σχετικά με τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης: “Το Ειρηνοδικείο Τριπόλεως με τη με αριθμό 217/2018 απόφασή του (διαδικασία ασφ. μέτρων) που γνωστοποιήθηκε σήμερα, δέχθηκε ολικά και στο σύνολό της αίτηση των εντολέων μας αδελφών Μπέζου κατά της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία» με μοναδικό μέτοχο την «ΤΕΡΝΑ ΑΒΕΤΕ».

Ειδικότερα απαγόρευσε στην πιο πάνω εταιρία και κάθε τρίτο που έλκει δικαιώματα από αυτή κάθε πράξη διατάραξης της νομής των εντολέων μας σε τμήμα του ακινήτου τους που βρίσκεται εκατέρωθεν της διαχωριστικής γραμμής των περιφερειών Παλαιόχουνης-Κερασταρίου και στη χωροθετημένη περιοχή για την εκτέλεση του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ» εμβαδού 20.820 τ.μ. και υποχρέωσε την πιο πάνω εταιρία να παραλείψει στο μέλλον κάθε διατάραξή τους.

Τέλος επέβαλε σε αυτήν χρηματική ποινή και προσωπική κράτηση του νόμιμου εκπροσώπου της για κάθε μελλοντική παράβαση των διατάξεων της απόφασης αυτής.

Σημειώνουμε ότι την Τετάρτη 13/6/2018 συζητείται στο ίδιο Δικαστήριο αίτημα προσωρινής απαγορευτικής διαταγής κατά της πιο πάνω εταιρίας τεσσάρων άλλων συνιδιοκτητών δύο συνεχόμενων αγροτικών ακινήτων που βρίσκονται στην περιφέρεια Παλαιόχουνης- και αυτά στη χωροθετημένη περιοχή για την εκτέλεση του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ» εκτάσεως 14.914,23 τ.μ. και 16.431,87 τ.μ., ενώ το γραφείο μας επεξεργάζεται και άλλες συναφείς υποθέσεις στην περιοχή του πιο πάνω έργου”.