Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 22:52

Όσοι στο ΚΙΝ.ΑΛ. δεν θέλουν τον Τατούλη να το τεκμηριώσουν, ζητάει ο Αργυράκης

Ο Γιάννης Αργυράκης δεξιά, σε παλιότερη κομματική εκδήλωση των Δημοκρατών Σοσιαλιστών από τους οποίους προέρχεται Ο Γιάννης Αργυράκης δεξιά, σε παλιότερη κομματική εκδήλωση των Δημοκρατών Σοσιαλιστών από τους οποίους προέρχεται

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ 
Επιμένει ο Γιάννης Αργυράκης, στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής και μέλος της “Νέας Πελοποννήσου” του Πέτρου Τατούλη, ότι το Κίνημα θα πρέπει και στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές να στηρίξει τον Αρκά πολιτικό. Όσοι διαφωνούν, προσθέτει, θα πρέπει να τεκμηριώσουν την άποψή τους. Ο Γιάννης Αργυράκης απαντάει και στον Τάσο Αποστολόπουλο, ο οποίος εξαπέλυσε εναντίον του σφοδρή επίθεση κατηγορώντας τον για “απύθμενο θράσος” και συγκεκριμένα σημειώνει ότι δεν είναι στον χαρακτήρα του οι προσωπικές και ανυπόστατες επιθέσεις…

Ειδικότερα, η απάντηση του Γιάννη Αργυράκη έχει ως εξής: “Με αφορμή τα δημοσιεύματα του τοπικού μεσσηνιακού τύπου, σχετικά με το πρόσφατο άρθρο – παρέμβασή μου, που είχε δημοσιευτεί σε αυτόν και είχε αναρτηθεί και στο προφίλ μου στο fb, για το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και τις Περιφερειακές εκλογές και τις αντιδράσεις που προκάλεσε έχω να πω τα εξής:

Πράγματι περίμενα αντίδραση από ορισμένους στην θέση που υποστηρίζω, ότι το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ πρέπει να υποστηρίξει ξανά στις περιφερειακές εκλογές του 2019, την υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη, όπως έκανε το 2010 και το 2014.

Περίμενα όμως ένα πολιτικό κείμενο, με θέσεις και επιχειρήματα που να τεκμηριώνουν την αντίθετη άποψη, της μη στήριξης δηλαδή ξανά του Π. Τατούλη.

Αντί αυτού όμως διαβάσαμε όλοι ένα κείμενο στο οποίο ο γνωστός συντάκτης του, μπορεί να μην ανέφερε το όνομά μου, αλλά όλος ο τοπικός τύπος και τα sites με ανέφεραν ως το φωτογραφιζόμενο σε αυτό πρόσωπο, χωρίς να διαψευστεί από αυτόν.

Ένα κείμενο που αντί να επιχειρηματολογεί για την ανάγκη άλλης υποψηφιότητας εκτός του Τατούλη, με πρωτοφανή ξεχειλίζουσα εμπάθεια, επιτίθεται με ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον μου, που ξεπερνά τα πολιτικά όρια και μπαίνει στρεβλωμένα βέβαια και σε προσωπικά - επαγγελματικά θέματα για την δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων.

Λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να απαντήσω και εγώ με τον ίδιο τρόπο με ανακριβείς και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Άλλωστε η μεσσηνιακή κοινωνία μας γνωρίζει και είναι γνωστή σχεδόν σε όλους η πολιτική κομματική και αυτόδιοικητική (;) διαδρομή του καθενός μας.

Εύχομαι και ελπίζω οι τελικές αποφάσεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας, να λάβουν υπ όψιν τους, την κοινή γνώμη και λογική που υπάρχει στη βάση μας και να επιβεβαιώσουν τον ρόλο και την αποστολή που επιφυλάσσουν στην ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση, που τόσο πολύ διαχρονικά στην εξέλιξή της, έχει συμβάλλει ο πολιτικός μας φορέας.

Γιάννης Αργυράκης

πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας

μέλος Κινήματος Αλλαγής