Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 12:25

Συνεργασία των ΚΤΕΛ Πελοποννήσου για καθημερινά δρομολόγια στη Θεσσαλονίκη

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΦΛΕΒΑΡΗ 2019 
Καθημερινά δρομολόγια προς και από Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν στις αρχές Φλεβάρη 2019 τα ΚΤΕΛ των πέντε Νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας), που αποφάσισαν να συνεργαστούν για το σκοπό αυτό, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη…

Όπως ανακοίνωσε το ΚΤΕΛ Αρκαδίας, “πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, στα γραφεία των εγκαταστάσεων της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε., η συνεδρίαση των προεδρείων και των στελεχών των ΚΤΕΛ Α.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Παρόντες σ’ αυτή τη σύσκεψη ήταν οι Πρόεδροι των ΚΤΕΛ Α.Ε. Νομού Αργολίδος Αργύρης Μαρούσης, Νομού Αρκαδίας Νίκος Κουτσόγιωργας, Νομού Κορινθίας Νότης Μάρκελος, Νομού Λακωνίας Δαμιανός Σταθάκος και Νομού Μεσσηνίας Νικήτας Μπούρας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση και η λήψη αποφάσεων για την από κοινού εκμετάλλευση της γραμμής της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Θεσσαλονίκης με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, με την καθημερινή δρομολόγηση λεωφορείων από την Πελοπόννησο στην Θεσσαλονίκη και αντίστροφα με την επίτευξη του στόχου της καλύτερης πληρότητας των λεωφορείων.

Μετά από διαλογική συζήτηση, συμφώνησαν ομόφωνα σε μία αγαστή συνεργασία για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, με καθημερινά δρομολόγια λεωφορείων φέροντας την Πελοπόννησο και την Θεσσαλονίκη πιο κοντά.

Η έναρξη των δρομολογίων από Πελοπόννησο προς Θεσσαλονίκη, θα ξεκινήσει στις αρχές του ερχόμενου μηνός Φεβρουαρίου 2019, ενώ άμεσα θα ενημερωθεί το επιβατικό κοινό για τις ώρες των δρομολογίων”.