Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 16:29

Υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μπουντρούκας: Θέλουμε-Ξέρουμε-Μπορούμε

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΣ 
Την ονομασία, που είναι “Πελοποννησιακή Συμμαχία” και το σήμα του συνδυασμού του παρουσίασε, σε συνέντευξή του στην Τρίπολη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιάννης Μπουντρούκας. την παράταξή του σημειώνεται ότι στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής…

Όπως σημειώνει η “Πελοποννησιακή Συμμαχία”, “το σύμβολό μας αποτυπώνει τη θέλησή μας να εργαστούμε συλλογικά, ενωτικά και συνθετικά, χέρι-χέρι, με περιφερειακή συνείδηση, για να κάνουμε το όραμά μας πράξη. Να γίνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρότυπο ανάπτυξης. Θέλουμε-Ξέρουμε-Μπορούμε με πρωτοπόρο το δημιουργικό και παραγωγικό λαό της Πελοποννήσου να αξιοποιήσουμε τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και να αλλάξουμε σελίδα.

Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΣ

Η Πελοπόννησος στα αρχαία χρόνια κατάφερε, έστω και μια φορά, να ενωθεί κάτω από την «Πελοποννησιακή Συμμαχία». Σήμερα που η Πελοπόννησος είναι τριχοτομημένη με δυο νομούς να ανήκουν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ένα μεγάλο μέρος της Αργολίδας να ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής οραματιζόμαστε και αγωνιζόμαστε για την ενότητα του νησιού του Πέλοπα. Μια νέα Πελοποννησιακή Συμμαχία μπορεί και να ενώσει και να βγάλει την Πελοπόννησο έξω από τα σημερινά αδιέξοδα. Η «Πελοποννησιακή Συμμαχία» με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα σε αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστεί. Μαζί με τον πελοποννησιακό λαό, αφού δικών του διεργασιών είναι η «Πελοποννησιακή Συμμαχία» θα δώσουμε τον αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας. Να λειτουργήσουν οι τοπικοί θεσμοί, να έρθουν επενδύσεις, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, να σταματήσει η νέα γενιά να εγκαταλείπει την Πελοπόννησο.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Την πολιτική δεν την βλέπουμε ως επάγγελμα αλλά ως προσφορά στον τόπο μας, στην πατρίδα μας. Στηριζόμαστε στις δημιουργικές πελοποννησιακές δυνάμεις του λαού μας και στα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας”.