Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 12:30

«Ναι» σε ντιμπέιτ απαντά στον Π. Τατούλη και η "Ανταρσία στον Μωριά"

«Ναι» σε ντιμπέιτ απαντά στον Π. Τατούλη και η "Ανταρσία στον Μωριά"

Θετικά απαντά η παράταξη ‘‘Ανταρσία στον Μωριά’’, στην πρόσκληση-πρόταση του εκ νέου υποψήφιου Περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη, για διεξαγωγή προεκλογικού ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων περιφεριαρχών Πελοποννήσου. Σημειώνει, ωστόσο, ότι ο κ. Τατούλης ήταν «ο μόνος που είχε αρνηθεί να συμμετάσχει σε μια τέτοια συζήτηση στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές», ενώ κάνει λόγο για «παντελή αποκλεισμό» της παράταξης μέχρι σήμερα από τις προεκλογικές τηλεοπτικές εκπομπές….

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την ‘‘Ανταρσία στον Μωριά’', Παναγιώτης Κάτσαρης:
«Εμείς που υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των εργαζομένων και του λαού δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε από μια "ελεύθερη συζήτηση' με τους υποστηρικτές και εφαρμοστές των μνημονίων (πρώιμους και όψιμους) που εξαθλίωσαν και τον πελοποννησιακό λαό. Όλοι αυτοί υποστήριξαν και υποστηρίζουν τα συμφέροντα ντόπιων και ξένων μεγαλοεπενδυτών και εκμεταλλευτών. Όλοι αυτοί θα πρέπει να απολογηθούν σήμερα στον λαό για το σημείο που τον έχουν φέρει και στην "ελεύθερη συζήτηση" θα φροντίσουμε γι' αυτό. Υπενθυμίζουμε ακόμη ότι ο κ. Τατούλης που τώρα καλεί σε "ελεύθερη συζήτηση" ήταν ο μόνος που είχε αρνηθεί να συμμετάσχει σε μια τέτοια στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Τέλος, με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να επισημάνουμε τον μέχρι σήμερα παντελή αποκλεισμό της ΑΝΤΑΡΣΙΑ στο ΜΩΡΙΑ από τις τηλεοπτικές εκπομπές για τις εκλογές στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Προφανώς δεχόμαστε την πρόκληση".

 Υπενθυμίζεται ότι την πρόσκληση-πρόταση του Πέτρου Τατούλη έχουν αποδεχθεί και οι επίσης υποψήφιοι περιφεριάρχες Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, Γιάννης Μπουντρούκας, Γιώργος Δέδες και Θανάσης Πετράκος.