Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 21:05

Σαμαράς: Είμαστε υποχρεωμένοι να υποστηρίξουμε Νίκα με όλες μας τις δυνάμεις

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, είχαν σήμερα συνάντηση στην Καλαμάτα και από το γραφείο του υποψήφιου περιφερειάρχη βγήκε ανακοίνωση με διάλογο που είχαν, κατά τον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε ότι “είμαστε υποχρεωμένοι να υποστηρίξουμε Νίκα με όλες μας τις δυνάμεις”...

Η συνάντηση έγινε σε “εξαιρετικό κλίμα” σημειώνεται στην ανακοίνωση του γραφείου του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ενώ περιλαμβάνεται ακόμη ο εξής διάλογος μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Παναγιώτη Νίκα:

Σαμαράς Α.: «Ήταν μια θαυμάσια συγκέντρωση φίλων και ανθρώπων, οι οποίοι τιμούν με το έργο τους και την τοπική αυτοδιοίκηση και την πολιτική μας. Ευχόμαστε όλοι στον Δήμαρχό μας να γίνει γρήγορα Περιφερειάρχης, για το καλό όχι μόνο της Μεσσηνίας αλλά ολόκληρης της Πελοποννήσου. Και τη μάχη θα την δώσουμε μέχρι τέλους! Και είμαστε εδώ όλοι μαζί του συγκεντρωμένοι για να τον βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση…»

Νίκας Π.: «Καλωσορίζω τον Πρόεδρο στην Καλαμάτα. Είναι χαρά μας ότι συναντιόμαστε, του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Καλή Ανάσταση με την οικογένειά του και καλή πρόοδο στα παιδιά του… Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι στηρίζει αυτό τον αγώνα, τον οποίο έχουμε αναλάβει από κοινού, για να υπάρξει αλλαγή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, διότι αυτό θα είναι το συμφέρον και για τη Μεσσηνία και για τους άλλους νομούς της Πελοποννήσου. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή μας με την κατασπατάληση των πόρων, με μία εικόνα η οποία εκπέμπεται που δεν συνάδει με τον πολιτισμό που πρέπει να έχουμε στο πολιτικό επίπεδο και είμαι βέβαιος ότι ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο περισσότερο από τον καθένα για τη στήριξη σ’ αυτό τον αγώνα…»

Σαμαράς Α.: «Αυτές τις ώρες, αυτό που είπες, ο πολιτικός πολιτισμός, πρέπει να κερδίσει εκείνους που αντιμετωπίζουν την πολιτική ψεύτικα και βραχύθωρα. Και γι' αυτό το λόγο είμαστε υποχρεωμένοι να υποστηρίξουμε Νίκα με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε αυτή τη μάχη».